Care sunt cele mai populare masini din Europa?

Care sunt cele mai populare masini din Europa?

Stim ca ati inceput sa va intrebati din nou: Care sunt cele mai populare masini din Europa?

Ei bine, noi v-am pregatit un top care va va raspunde la aceasta intrebare. Sa vedem impreuna surprizele – si raspunsurile logice – la aceasta intrebare!

E un adevar universal recunoscut: lumea admira Germania pentru industria sa si pentru masinile pe care le produc. Asa ca, in mod evident, marii producatori de masini ca Mercedes, BMW si mai accesibilul Volkswagen ocupa pozitii fruntease in topul celor mai populare masini. Cu vanzari anuale de pana la 1.5 milioane de masini, Volkswagen este supremul lider de piata.

Printre modelele cele mai populare ale Volkswagen, trebuie sa trecem in revista VW Golf si VW Polo.

Tot din grupul Volkswagen, in clasa de lux, liderii sunt Porsche (cu vanzari de aproape 17.000 de unitati in 2015) si Audi (care se lauda cu vanzari record de 200.000 de masini).

Masinile produse de francezi nu se lasa nici ele mai prejos. Accesinile ca pret si destul de competitive din punct de vedere al performantelor, autoturismele din grupul PSA ale manufacturierilor Peugeot si Citroen s-au bucurat de asemenea de vanzari substantiale. Modelele cele mai indragite de europeni sunt Peugeot 208 si 308, precum si seria C a Citroen.

Un alt grup francez, Renault a atins vanzari record cu ajutorul… Dacia! De cand manufacturierul francez a preluat marca auto romaneasca, atat romanii cat si francezii s-au bucurat de o colaborare lucrative, reusind sa produca poate cele mai populare modele auto low cost din Europa centrala si de est, dar si din alte colturi ale mapamondului. Dacia Logan este un model full size low cost foarte indragit, pe cand Dacia Duster e liderul SUV-urilor low cost, fiind indragita in particular in Marea Britanie. Actorul britanic Robert Pttinson, de exemplu, si-a achizitionat de curand un Duster de care e foarte mandru.

Si, in cele din urma, trebuie amintita masina Americana care a cucerit definitiv si irevocabil inimile europenilor: Ford. In special modelul Ford Focus se bucura de multa expunere in Europa.

Populand strazile europene si romanesti, aceste marci auto pot fi de asemenea gasite la o firma de inchirieri auto Romania, o alta metoda de a le testa.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini and tagged . Bookmark the permalink.