Ce masini s-au inchiriat de la noi in anul 2015

Ce masini s-au inchiriat de la noi in anul 2015

Dragii nostri, cu ocazia intrarii in noul an, Auto Car Hire Romania doreste in primul rand sa va multumeasca pentru suport. Am parcurs un an frumos impreuna si v-am venit in intampinare cu servicii de car rental excelente. Promitem ca anul acesta sa nu aduca schimbari, decat poate in bine si iata ce masini s-au inchiriat de la noi in anul 2015!

Am facut un bilant (sau un raport) al inchirierilor din ultimii ani. Rezultatele “studiului” ar putea fi interesante si pentru ca reflecta in parte preferintele romanilor si ale strainilor in materie de modele si grupe auto.

“Regina” inchirierilor a fost (si) in acest an masina noastra nationala, Dacia Logan. Grupa B (full size, Dacia Logan sau similar) a inregistrat cam 70% dintre inchirierile nationale. Majoritatea clientilor care au optat pentru un Logan sau un Sandero sunt romani si cu totii au fost multumiti, se pare, de alegerea facuta. Pretul este unul accesibil, iar masina noastra se lauda, in definitiv, cu tehnologie Renault. Nu degeaba e printre cele mai indragite auturisme low cost la nivel european.

De asemenea, atat clientii romani cat si cei straini au indragit masinile de clasa A (economy). Fiat Panda si Toyota Yaris au dominat clasamentul, fiind atractive atat datorita pretului, cat si al usurintei cu care se poate aborda traficul in oras cu o masina de dimensiuni reduse.

Multi dintre clientii nostri internationali, dar si clienti de sex feminin, solicita cel mai adesea o masina automata, asa ca nu e de mirare ca locul trei in topul celor mai “vandute” masini la noi il ocupa Opel Astra Automat.

Skoda Octavia si Volkswagen Golf s-au numarat de asemenea printre masinile indragite de clienti. Cei ce au cautat un 4×4 au optat fie pentru Ford Kuga, dar si pentru SUV-ul national, Dacia Duster.

Sunteti curiosi sa aflati cine inchiriaza masini pe la noi? In afara de clientii majoritar romani, Auto Car Hire Romania a onorat rezervari pentru clienti din Italia, Canada, Franta, Germania, Marea Britanie, Israel, Spania, Statele Unite ale Americii si nu numai.

Va asteptam si pe voi sa apelati oricand la serviciile noastre de inchirieri masini in orice locatie din Romania!

Share
This entry was posted in Inchirieri masini and tagged . Bookmark the permalink.