Dacia, Skoda si Kia, in topul masinilor low cost 2016

Dacia, Skoda si Kia, in topul masinilor low cost 2016

Inceputul anului este un moment ideal pentru a planui bugetul pe urmatoarele luni, in special daca aveti in minte sa achizitionati un autoturism. Daca pretul este o problema, merita mentionate Dacia, Skoda si Kia, in topul masinilor low cost 2016. Pe langa acestea, exista si alte optiuni care merita explorate, dupa cum ne arata si top 10 realizat la sfarsitul anului trecut de catre publicatia The Telegraph.

The Telegraph plaseaza Dacia Sandero pe primul loc in topul masinilor low cost recomandate. Cu un pret accesibil, sub 6000 de lire (8000 euro), Sandero este o optiune full size ideala pentru o persoana dinamica, pretat atat pentru oras cat si pentru excursii.

Dacia Logan este chiar mai accesibil decat Sandero. Costa cam 7000 de euro, iar performantele celor doua modele sunt comparabile.

In functie de preturile din Marea Britanie, The Telegraph plaseaza minuscula masina electrica Renault Twizy pe locul doi. Cu toate acestea, avand in vedere infrastructura practic inexistenta in Romania si costurile bateriei, poate ca acest model nu se incadreaza in mod necesar intre masinile favorite ale romanilor.

In schimb, in opinia The Telegraph – si a noastra – Skoda Citigo este una dintre cele mai bune masini de mici dimensiuni pe care le puteti cumpara acum. Pretul este de aproximativ 8000 de euro, iar motorul cu 3 clinidri ofera o performanta frumusica.

The Telehraph claseaza si Kia Picanto intre masinile low cost indragite. Acest model nou nu se dezice de buna traditie Kia, care imbina stilul, accesibilitatea si eleganta. In plus, in UK cel putin, vine cu o garantie de sapte ani, ceea ce il salveaza pe cumparator de multe batai de cap.

Cumpararea unei masini in 2016 ar putea fi o idee buna. Totusi, pentru aceia care inca penduleaza intre a cumpara o masina si a inchiria una, exista si solutia rent a car Romania.

Share
This entry was posted in Inchirieri masini and tagged , , . Bookmark the permalink.