Unde (nu mai) mergem de Revelion

Unde (nu mai) mergem de Revelion

Nici nu a venit Craciunul, ca deja ne gandim departe, la noaptea dintre ani, cand familii si grupuri de prieteni se aduna pentru a celebra noul an impreuna. Se pare ca romanii sunt mari amatori de calatorii pentru vacanta de iarna. Unde (nu mai) mergem de Revelion? Iata care sunt cele mai populare destinatii de an nou din tara.

Practic, in acest moment este greu de crezut ca ati mai putea gasi camere libere de inchiriat pentru prima petrecere din anul 2015. In cele mai mari orase din tara, nici restaurantele nu mai au locuri libere pentru noaptea magica.

Cat despre vacante la munte, pachetele de Revelion sunt aproape epuizate. Un astfel de pachet (cinci nopti de cazare, masa si conditii de patru sau cinci stele) poate ajunge pana la 4.400 de lei de persoana. Potrivit publicatiei Ziarul Financiar, Azuga si Brasov se numara printre cele mai scumpe, dar si populare, statiuni de iarna din tara.

Nu mai putin de 23.000 de locuri de cazare se gasesc pe Valea Prahovei si in Brasov. Desigur, nu toate sunt la standarde de cinci stele, insa pe langa hoteluri de lux, pensiunile si vilele de la munte sunt de asemenea la mare cautare. Dintre toate unitatile de cazare din Romania, doar putin peste 3% sunt clasificate ca fiind de cinci stele.

Dintre hotelurile de lux din Carpatii romanesti se numara Hotelul Aurelius (Poiana Brasov), Hotel Aro (Brasov), Lux Garden (Azuga) si Predeal Comfort Suites. Sinaia este un oras care aduce foarte mult cu burgurile micute de munte din Germania si Austria, asa ca nu putini sunt aceia care aleg sa isi pereaca un concediu aici. La Sinaia, cele mai populare hoteluri sunt Caraiman, Palace, Cristal si International (Palace si International sunt clasificate ca avand patru stele).

Oricare ar fi planurile voastre de sarbatori, noi va dorim un Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini.