8 Martie, nu doar o zi din calendar

8 Martie, nu doar o zi din calendar

In acest weekend, ne pregatim sa celebram inca un 8 Martie, nu doar o zi din calendar. In toata lumea, 8 Martie este Ziua Internationala a Femeii, o sarbatoare menita sa ne aminteasca de contributia femeilor in istorie, dar si despre respectul si dragostea fata de sexul slab.

Ziua Femeii isi are originile la inceputul secolului XX, cand americancele sufragete militau pentru egalitatea dintre sexe. In cultura populara a Vestului, Ziua Femeii a inceput sa capete popularitate in anii ‘70. Astazi, in special in Europa, 8 Martie este o combinatie intre Ziua Indragostitilor si Ziua Mamei, o zi in care femeile sunt rasfatate si iubite si primesc daruri frumoase.

In continuare, dorim sa vorbim chiar despre acest aspect: care sunt cadourile ideale cu care le puteti surprinde pe femeile din viata voastra de 8 Martie.

Cu totii stim ca femeile iubesc dulciurile si ciocolata. Cutiile de bomboane de ciocolata sunt o idee clasica la care puteti apela oricand. De asemenea, bijuterii si accesorii. Indragostiti de pretutindeni, daca ati ratat sansa de a va declara iubirea sau de a le cere mana partenerelor voastre de Ziua Indragostitilor sau chiar de Martisor, mai aveti o sansa: profitati de ocazie de acest 8 Martie.

Florile sunt de departe cele mai populare daruri, potrivite atat pentru iubite sau mame, cat si pentru colege. Exista un adevarat “cod” al florilor; astfel, lalelele (cele mai raspandite in acest anotimp) simbolizeaza optimism, prietenie si ganduri frumoase. Trandafirii (in special cei rosii) simbolizeaza iubire pasionala, in timp ce rozele albe invoca puritate si iertare. Zambilele si ghioceii, simboluri ale primaverii, reprezinta prietenia, speranta si optimismul pentru un viitor plin de vise frumoase.

Pentru cuplurile care se iubesc foarte mult, nicio durata de timp nu e indeajuns, asa ca va sfatuim sa va rasfatati partenera cu o excursie frumoasa intr-un loc nou. Puteti fi spontani: inchiriati o masina si mergeti undeva la munte sau, de ce nu, la shopping alaturi de jumatatea voastra!

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , , . Bookmark the permalink.