Cele mai romantice 5 locuri din Romania

Cele mai romantice 5 locuri din Romania

Ramanem la ideea noastra: primavara este cel mai romantic anotimp, asadar merita sa discutam despre Cele mai romantice 5 locuri din Romania, in vederea viitoarei vacante pe care o planuiti in tara!

Romania este un loc al contradictiilor, al paradoxurilor si al contrastelor, insa in mijlocul miturilor si realitatilor, un fapt ramane de netagaduit: Romania este o tara minunata, care meritra sa fie iubita.

Iata cateva motive romantice:

1. La Brasov, puteti vedea mai mult decat Piata Sfatului, Biserica Neagra si Castelul Bran. O plimbare de-a lungul stradutelor pavate cu piatra cubica va va conduce si pe Strada Sforii. Masurand doar un metru in latime, este cea mai ingusta strada din Europa – si, dupa cum era de asteptat, locul de intalnire favorit al indragostitilor clandestini.

2. Una dintre cele mai frumoase si romantice locatii practic necunoscute din Romania se gaseste pe drumul dintre Oltetu Rosu si Caras Severin. Tunelul Dragostei este un pasaj spectaculos plin de vegetatie si frumusete.

3. Daca iubiti trandafirii, merita sa vizitati Rozariul de la Mandruloc, de langa Arad. Peste 3000 de specii de roze aduse din toate colturile mapamondului se intrec sa va uimeasca prin parfumul si splendoarea lor aici.

4. Poiana Inimii, in apropiere de Alba Iulia, este o bizarerie naturala, in forma de inima, in inima unei paduri romantice. Merita sa furati un sarut persoanei iubite in asa un loc unic!

5. Morile sunt un simbol al… Olandei. Totusi, asta nu inseamna ca nu le gasiti si in Romania. In Rudaria, gasiti un frumos ansamblu de mori de apa – cel mai mare, de fapt, din sudul Europei, numarand peste 22 de mori vechi din secolul al XVIII-lea. Un loc de basm, numai bun de fotografiat!

Aceste crampeie de rai si multe alte locuri din Romania merita toata atentia si iubirea noastra. Daca doriti sa calatoriti, dar va gasiti fara masina personala, puteti apela la Inchirieri Auto Romania pentru a rezerva online!

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.