Cat costa un Revelion 2016 de ultim moment in Romania?

Cat costa un Revelion 2016 de ultim moment in Romania?

Anul 2015, cu bune si rele, se apropie de sfarsit si majoritatea oamenilor si-au facut pregatiri pentru a petrece in companie frumoasa noaptea dintre ani, fie in tara, fie printr-o excursie in strainatate. Dar nu e niciodata prea tarziu sa va hotarati sa faceti ceva special de sarbatori, chiar daca poate pana acum nu ati fost prea organizati. Inca mai sunt locuri libere la unele localuri! Dar cat costa un Revelion 2016 de ultim moment in Romania?

Una dintre optiunile pe care le putati explora este vechea noastra capitala, Bucuresti. Aici preturile sunt in jur de 400 de lei pe noapte de persoana la un restaurant care ofera mancare si distractie pentru aceasta noapte speciala. Dar exista si optiuni mai convenabile.

Beraria Siegfried ofera un meniu la pretul accesibil de doar 250 de lei pentru persoana si va invita la un revelion in stilul traditional german. La Grozavesti si in Centrul Vechi vor avea loc “miscarile de forta”.

Petrecerile aici includ buffet suedez, bar deschis, DJ si band live si desigur, atmosfera placuta, o combinatie excelenta intre distractia in stil romanesc si spiritul german.

Daca esti in cautarea unei experiente mai elegante, puteti petrece noaptea dintre ani la Palatul Parlamentului, unde veti fi intampinati de excentrica gazda Loredana, care va concerta pentru voi.

Preturile sunt insa destul de ridicate: intre 125 si 300 de euro de persoana, in functie de optiune, de la pachetul standard la cel VIP. La asta trebuie sa adaugati si suma pe care o veti dedica vestimentatia, pentru ca tinuta eleganta e obligatorie.

La vestitul local de traditie din Centrul Vechi, Caru’ cu Bere, petrecerea va fi in stilul unui bal vienez, atmosfera fiind asigurata de orchestra celebra Wiener Waltzer. Costul este de 490 de lei de persoana. Dansuri, colinde si manacare excelenta sunt de asemenea incluse in pret.

Va sugeram sa includeti in buget si optiunea car hire Bucharest!

Share
This entry was posted in Bucuresti and tagged . Bookmark the permalink.