Ce se mai intampla prin Bucuresti in septembrie?

Ce se mai intampla prin Bucuresti in septembrie?

Stiati ca bucurestenii sunt de regula mai putin informati (sau interesati) cu privire la evenimentele care au loc in propriul oras decat ceilalti romani? Si totusi: Ce se mai intampla prin Bucuresti in septembrie? Daca si voi va intrebati asta, e cazul sa trecem in revista cele mai interesante evenimente programate pentru urmatoarele saptamani.

Luna septembrie nu este doar marcata de ziua cand reincepe scoala; este si un prilej de bucurie, caci evenimente interesante animeaza Capitala, privind-o cum isi schimba culorile in dulci nuante de aramiu.

De pe data de 18 septembrie si pana pe 20, sarbatorim aceste culori de toamna la “Colours of the Fall”, un targ de handmade. Bijuterii, accesorii, imbracaminte, arta si produse traditionale lucrate manual vor fi prezentate inedit pe Strada Coltei 44. Sa speram ca vremea va tine cu noi.

Tot vineri, 18 septembrie, pe Strada Monetariei, veniti sa va bucurati de Festivalul de Film ETNO “Culese din Balkani”. Fiind prima editie, intrarea este libera iar locul de intalnire e Muzeul Satului. Veniti si voi!

Pe 19 septembrie, veniti la Campionatul de Squash al Companiilor la Aerosquash. Corporatisti din toate colturile va invita sa ii admirati in miscare. Stiati ca exista Federatia Romana de Sport Corporatist? Ei bine, exista si finanteaza aceasta initiativa!

Pe 23 septembrie, la Sala Palatului, veniti cu totii sa va lasati cucerit (artistic doar!) de Soldatii Armatei Rosii.

The Red Army Choir concerteaza la Bucuresti si aduc in scena o reprezentatie excelenta de balet, dansuri fantastice si o explozie de costume colorate si jocuri. Merita!

Si daca mai aveti energie, pe 26 si 27 septembrie, neobositul Horia Brenciu concerteaza la Sala Palatului “His way”. HB Orchestra si Big Band nu mai au nevoie de introducere.

Prin Bucuresti, va incurajam sa va plimbati la volanul unei masini de la Bucharest rent a car.

Share
This entry was posted in Bucuresti and tagged . Bookmark the permalink.