Papusile Muppets vin in Romania!

Papusile Muppets vin in Romania!

Cu mic, cu mare, cam toate generatiile din anii `50 pana acum au auzit de Muppets. Ei bine, spre fericirea generala, Papusile Muppets vin in Romania!

La Sala Palatului din Bucuresti, in data de 17 noiembrie 2015, incepand cu orele 19, sunteti invitati la “Sesame Street Live – Elmo Makes Music”, un spectacol de neuitat, plin de umor si culoare. La ce sa ne asteptam? La un spectacol live interactiv care va imbina muzica, dans, jocuri intr-o frumoasa poveste produsa de compania VEE Corporation Production.

17 din celebrele papusele de pe Sesame Street Muppets vor urca pe scena de la Bucuresi, printre care Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Kermit, Telly si Abby Cadabby. Copiii vor fi extrem de incantati, dar si adultii isi pot reaminti frumoasele zile ale copilariei alaturi de eroii lor care… pot da, pentru cateva minute cel putin, timpul inapoi.

Iata pe scurt prezentarea actiunii show-ului: star-ul in devenire Abby Cadabby doreste sa formeze o trupa de muzica pe Sesame Street. Dar intampina o mica problema: nu are toate instrumentele muzicale! Dar poate nu totul e pierdut. Cum se vor descurca prietenii nostri sa salveze ziua vom afla pe 17 noiembrie. Eu cel putin abia astept!

Sesame Street Live – Elmo Makes Music, Muppets Show, este un eveniment distractiv pentru intreaga familie. Dar care ar fi pretul unui bilet? Raspunsul este acesta: intre 185 lei (la categoria VIP) si 67 lei (la categoria a patra).

Conceptul Papusilor Muppets a luat nastere in 1955, cand Jim Henson a gandit un spectacol distractiv, in egala masura burlesque si educativ, care sa imbine teatrul de papusi cu muzica. In anii 2000, franciza a fost achizitionata de Disney. Filmul artistic “Muppets Most Wanted” aparut in 2014 aduce in discutie, in mod ludic, aspecte pop culture intr-un show putin naiv, dar plin de umor.

La spectacolul din noiembrie puteti ajunge la volanul unei masini de la inchirieri auto Bucuresti.

Share
This entry was posted in Bucuresti and tagged . Bookmark the permalink.