Cele mai importante evenimente din noiembrie 2015

Cele mai importante evenimente din noiembrie 2015

Dragii nostri, viata trebuie traita cu cat mai multa intensitate, indiferent de tristeti, oboseala si rutina activitatilor noastre. De fapt, in parte, exact aceasta rutina o putem combate; cum? Ei bine, in principiu incercand sa iesim din casa – sau daca stam acasa, sa incercam sa facem lucruri relaxante si noi. Pentru inceput, iata o lista cu doar cateva dintre cele mai importante evenimente din noiembrie 2015.

Luna noiembrie este dominata de cateva spectacole interesante, multe din care se vor petrece la Bucuresti.

Papusile Muppets vin la Sala Palatului din Bucuresti pe 17 noiembrie 2015 la “Sesame Street Live – Elmo Makes Music”. Un bilet costa inter 185 si 67 de lei, iar show-ul se adreseaza intregii familii.

Tot la Bucuresti, pe 25 noiembrie, va puteti bucura de un spectacol muzical de neuitat alaturi de Nana Muskouri. Concertul Nana Mouskouri – Happy Birthday Tour se va desfasura la Sala Palatului incepand cu orele 20. Turneul a inceput in 2013, cand artista a revenit pe scena cu un concert in tara natala, Grecia (la Atena). De atunci Nana, una dintre cele mai bine vandute artiste de muzica din toate timpurile, abordand varii genuri de la muzica de opera la muzica usoara, ne-a incantat din nou cu vocea sa cristalina si cu entuziasmul sau.

La Cluj, pe 6 noiembrie 2015 de la ora 9 seara sunteti invitati la Alternarena vol. 2, un show care va aduce pe scena faimosi artisti de muzica rock, alternativ, indie, pop-rock si chiar post-rock. Coma si EMIL sunt doar doua din numele trupelor pe care le veti regasi aici. Dati muzica mai tare si pregatiti-va de concert! La eveniment si nu numai puteti ajunge daca apelati online la un transfer de la Aeroportul din Cluj in cazul in care veniti din strainatate sau din alt oras in mod special!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged . Bookmark the permalink.