Cateva avantaje ale transferurilor de la aeroport

Daca va pregatiti pentru o calatorie in Romania, fie ca veniti din strainatate sau pur si simplu va plimbati prin tara si ati decis sa va deplasati pe calea aerului, va va fi de folos un mijloc de transport de incredere de la aeroport pana la destinatie. Asa ca astazi ne-am gandit sa exploram cateva avantaje ale transferurilor de la aeroport.

Ce este un transfer de la aeroport? Este un serviciu de transport pe care il putem vedea precum un taxi mult mai elegant. Transferurile sunt de regula angajate pe distante mai lungi decat taxiurile de asemenea, iar masinile care se folosesc sunt intotdeuna de clasa superioara.

Serviciile de transfer s-au dezvoltat destul de mult in ultimii ani, pe model european. Se preteaza in egala masura persoanelor care calatoresc singure, in interes personal sau de afaceri, dar si grupurilor mari.

Un transfer de la aeroport poate fi o foarte buna solutie pentru vizite internationale de la directori ai unei corportatii, spre exemplu. Acestia au nevoie sa le fie asigurat transportul cel maia probabil pe toata durata sederii lor in tara, asa ca serviciile de transfer s-ar potrivi mai degraba decat cele de taximetrie.

Serviciul de transfer de la aeroport presupune “meet and greet”, adica soferul va astepta pasagerii la aeroport in zona de sosiri cu o placuta cu numele acestora si va ajuta chiar la transportul bagajelor daca acest lucru se va gasi necesar.

Serviciile de tranfer sunt personalizate. Nu este necesar sa le vedem strict ca “transferuri de la aeroport”; putem practic rezerva acest serviciu de la orice locatie din tara spre orice destinatie.

Preturile transferurilor private sunt fixe, stabilite si confirmate inainte de confirmarea rezervarii.

Cum rezervam un transfer de la aeroport? Online ca mai toate serviciile in zilele noastre! Trebuie sa accesezi pagina de transferuri de aeroport, se completeaza formularul online, iar rezervarea va fi confirmata in cel mai scurt timp.

Drum bun!

 

Share
Acest articol a fost publicat in Inchirieri masini, Rent a car Romania.