Cele mai bune restaurante din Ploiesti

Orasul Ploiesti este mai mult decat un oras de provincie, iar in ultimii ani, si-a schimbat fata de orasel industrial intr-una de mic oras european – sau cel putin aspira sa se ridice, in viitorul apropiat, la exigentele europene.

Iata o lista cu cele mai bune restaurante din Ploiesti, localuri populare unde va puteti bucura de o cina excelenta.

Da Vinci este un lant de restaurante foarte popular in Ploiesti. Primul restaurant a fost infiintat acum mai multi ani pe Bulevardul Republicii. Ulterior au mai aparut doua restaurante, cel mai popular fiind cel de pe Strada Bobalna. Este un restaurant cu specific italienesc si romanesc, are live band in weekend, concurs de karaoke si face livrari. Mancarea si atmosfera sunt excelente iar preturile accesibile.

Tres Olivos este un alt lant de doua restaurante in Ploiesti. Poate cea mai buna pizza din oras se gaseste aici, iar preturile sunt accesibile intr-o ambianta placuta. Restaurantul cu specific spaniol nu se rezuma la pizza, sangria si masline. Merita vizitat!

Prestij se gaseste pe strada Bobalna, la bulevard. Este foarte central si gazduieste adesea o serie de evenimente – nunti, botezuri si sabatori de nastere. Trattoria Prestij va asteapta la terasa, cu mancare mai “informala” (pizza si dulciuri) pe Bulevardul Republicii.

New London este unul dintre cele mai elegante restaurante din Ploiesti. Adresa este Rondul 2, Bulevardul Independentei, chiar la bulevard. Aici se  organizeaza adesea concerte si spectacole cu dans grecesc. Mancarea, in ciuda numelui “British”, este cu precadere mediteraneana. Se recomanda cu caldura pestele si sosurile lor variate. Preturile sunt ceva mai ridicate, dar ambianta este una selecta, iar restaurantul are un decor elegant si servire de exceptie.

Jinx si Corso sunt doua restaurante care se gasesc in aceeasi curte, pe Strada Take Ionescu. Patronii sunt insa cu totul diferiti, ca si specificul fiecaruia dintre localuri. Corso este mai degraba un bistro, un loc perfect pentru un cocktail, pe cand la Jinx veti gasi un meniu variat, pizza, burgeri si diverse sortimente.

Ploiesti ofera multe optiuni. Ca transport, daca aveti nevoie de independenta, puteti apela la Ploiesti car hire.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini, Ploiesti, Rent a car Romania.