Cateva evenimente importante in februarie 2017

Ne aplecam astazi ochii peste ce concernte, manifestari culturale, festivaluri – pe scurt, evenimente – sunt programate pentru cea mai scurta luna din an.

Iata cateva evenimente importante in februarie 2017 in Romania.

Depinde de voi la care doriti sa participati si care, in opinia voastra, merita mai multa atentie. Haideti sa le vedem impreuna!

Luna februarie vine cu promisiune optimista a incheierii iernii. Abia asteptam sa terminam cu gerul si ninsoarea, iarna asta a fost prea de tot! Februarie este dominata, cel putin pentru tineri, de Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor, celebrata pe 14 februarie in fiecare an.

Este o ocazie perfecta sa iti surprinzi prietena sau sotia cu o calatorie, spre exemplu. Daca si vremea va fine cu noi, poti inchiria o masina pentru a conduce oriunde doresti.

Dar daca nu vrei doar sa calatoresti, ci te astepti sa mergi undeva precis, ai putea arunca o privire peste urmatoarele evenimente din februarie 2017:

Daca va place muzica rock, dar si cea simfonica, poate le-ati combinat odata ascultand creatiile formatiei Nightwish. Din 2006, solista trupei, soprana norvegiana Tarja Turunen, si-a urmat cariera solo.

Anul acesta, artsista ajunge si in Romania, unde va asteapta pe 2 februarie in Timisoara, la Filarmonica Banatul, si pe 3 februarie 2017 in Bucuresti, la Sala Palatului.

Ce ziceti de o iesire la munte? La Cluj se intampla ceva cu adevarat inedit in primul weekend din februarie (5 – 7 februarie): Festivalul Peretilor de Gheata de la Rachitele. Ce se intampla aici?

Puteti escalada 30 de metri de pereti de gheata, bineinteles cu echipaement special. Nu e o activitate pentru oricine, dar tocmai asta o face interesnta si palpitanta. Merita incercat!

Si tot la munte, dar pe Valea Prahovei, la Sinaia de aceasta data, puteti participa la a doua editie Mountain Assault, un palpitant festival de ski nocturn.

Cum vi se pare luna februarie?

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , . Bookmark the permalink.