Februarie 2017, o luna muzicala in Romania

Dragii mei prieteni, nu stiu altii cum sunt, dar eu iubesc muzica! Ne insenineaza zilele triste de iarna si ne incalzeste inimile, asa ca astazi vorbim despre apropiata luna Februarie 2017, o luna muzicala in Romania.

Hai sa vedem ce surprize muzicale ne pregateste ultima luna de iarna – si cea mai scurta luna din an, de altfel!
Februarie muzical incepe in data de 2 februarie 2017 cu primul concert al reginei muzicii rock symphonic, Tarja Turunen, care vine la Filarmonica Banatul in Timisoara. Daca aveti nevoie de transport, puteti opta pentru un transfer de la Aeroportul din Timisoara.

In ziua urmatoare, o asteptam pe fosta solista a trupei Nightwish si la Bucuresti, in vestita Sala Palatului. Si tot la Bucuresti pe 7 februarie 2017 de la orele 22.30 il puteti intalni pe Horia Brenciu la Beraria H.

Pe de alta parte, pe 8 februarie la Hard Rock Cafe va va astepta Tudor Chirila si trupa VAMA.

Daca inca nu ati auzit de Alexandra Usurelu, ar trebui sa ii ascultati muzica simfonica de bun gust si prestatiile de bun simt. Aveti ocazia sa o si intalniti in concert la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi pe 14 februarie. Poate fi un cadou excelent de Ziua Indragostitilor pentru perechea voastra potrivita.

Ne intoarcem la Timisoara pe 19 februarie pentru concertul Jethro Tull. muzicienii vor incanta publicul cu un amestec armonios de rock, folk si blues, totul pe fundalul unui acompaniament deosebit.

Nu va ingrijorati, Jethro Tull ajunge si la Bucuresti marti, 21 februarie 2017 la Sala Palatului de la orele 19.00.

Iar pentru a incheia luna in acorduri line, marele saxofonist Kenny Garrett va incanta publicul din Cluj-Napoca la Casa de Cultura a Studentilor pe 25 februarie 2017 incepand cu orele 20.00.

Va dorim sa va bucurati de o luna plina de muzica si iubire alaturi de perechea potrivita!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.