Cateva evenimente planuite pentru noiembrie 2017 – Partea a II-a

Am vorbit data trecuta despre cateva evenimente planuite pentru noiembrie 2017. Acum continuam lista cu alte lucruri interesante de facut in ultima luna din toamana. Ce e de facut cand e urat afara? Pai trebuie sa mergeti la auto car hire Romania, sa inchiriati o masina si sa iesiti din casa, din oras si din rutina.

Iata cateva perfecte pretexte de a calatori oricat de departe vrem pentru evenimentele cele mai “hot”:

In prima zi din noiembrie, la Hard Rock Cafe in Bucuresti, va asteapta Carla’s Dream, trupa care a facut furori in ultimii ani. De la orele 21:30, cei carora le ascultati muzica inevitabil, cei pe care poate ii iubiti si ii urmariti va asteapta la club.

Pe 2 noiembrie la Cluj Napoca, Tudor Chirila si trup Vama va asteapta la Form Space ca sa depanam impreuna amintiri despre mare si vara si sa visam la anul care vine.

Intre 2 si 4 noiembrie, la Targu Mures, sunteti asteptati la Freedom Blues Festival. Evenimentul, perfect pentru iubitorii de muzica lenta blues, este organizat de Clubul Jazz and Blues si va va bucura pe parcursul celor trei zile de inceput de noiembrie. Pretul unui bilet este de 45 de lei pe zi si 75 de lei pentru intregul eveniment.

Aveti nevoie de un job? Este esential sa stiti ce doriti sa faceti si unde sa mergeti. Targurile de joburi sunt locuri perfecte pentru a face astfel de decizii. La Oradea sa organizeaza Targul de Cariere pe 16 noiembrie 2017. Oradenii si nu numai sunt asteptati la Trade Center de catre 25 de companii in cautare de noi talente. Cine stie, poate acolo iti vei gasi noul job!

Va mai amintiti de piesa “Zece” a artistului Florin Chilian? Ei bine, tot pe 10 – pe 10 noiembrie 2017 – el va asteapta in concert la Jardin Bistro and Lounge in Timisoara. Sfatul nostru: profitati de ocazie ca sa vizitati si unul din cele mai frumoase orase din tara!

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Rent a car Romania.