Cele mai asteptate evenimente si concerte in Romania

Cele mai asteptate evenimente si concerte in Romania

Copacii infloriti, vegetatia luxurianta si soarele de afara ne indica apropierea verii, momentul perfect pentru a ne gandi la cele mai asteptate evenimente si concerte in Romania la care putem participa in urmatoarele luni.

O vizita la Bucuresti pentru un concert sau poate o frumoasa vacanta la munte, cateva zile boeme la Festivalul Medieval de la Sighisoara, toate acestea sunt optiuni pe care merita sa le trecem in revista.

Astfel, pentru restul lunii mai, iata cateva dintre cele mai interesante concerte si evenimente:

Va mai amintiti de versurile destul de naive si un pic ilogice, dar absolut captivante ale melodiei “She’s got the looks”? Roxette au incantat publicul international cu muzica lor timp de decenii. Pe 17 mai, formatia va fi prezenta la Arenele Romane in Bucuresti pentru un concert de neuitat.

Daca muzica latino romantica va inspira, pe 20 mai la Sala Palatului va puteti reintalni cu artistul Julio Iglesias, atasat deja de multi ani de Romania, inca de la participarea lui la Festivalul Cerbul de Aur in anul 1969. Atunci, tanarul cantaret nu a castigat niciun premiu. Cu toate acestea, spaniolul vorbeste intotdeauna cu afectiune despre amintirile lui de la Brasov.

In Bucuresti, o “vizita” la club, mai precis la Club Control, pe data de 21 mai, va va aduce aproape de acordurile muzicale ale interpretei Francesca Belmonte. Pablo Alboran va fi de asemenea prezent la Arenele Romane pe 27 mai intr-un concert mult asteptat de fanii sai.

Si ca sa intram cu veselie in prima zi de vara, chiar de Ziua Copilului va invitam sa va alaturati lui Smiley and friends intr-un concert plin de energie si entuziasm.

Inca un pont: pentru cei ce nu stiau, 16 mai 2015 este Noaptea Muzeelor, asa ca aveti acces gratuit la multiple locatii culturale din capitala si din cele mai mari orase din tara. Daca doriti, puteti apela la Inchirieri auto Bucuresti pentru  a va bucura de o masina la dispozitia dumneavoastra.

Share
This entry was posted in Blog, Bucuresti, Bucuresti Baneasa Aeroport, Bucuresti Otopeni Aeroport, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.