Cele mai frumoase parcuri de aventura din Romania

Parcurile de aventura sunt din ce in ce mai populare in Romania, fiind preferate ca destinatii de vacanta, dar si ca activitati de weekend in mijlocul naturii, adrenalina si distractia completand peisajul.
In continuare, nu uitati sa va protejati pe voi si pe cei din jurul vostru prin purtarea mastilor de protectie, prin pastrarea distantarii sociale si prin spalarea mainilor cat mai des.

Parcul Aventura din Brasov este categoric preferatul tuturor, fiind de asemenea si cel mai mare parc de aventura din Europa de Est, intinzandu-se pe aproape 3 hectare de padure si care ofera o gama larga de actvititati accesibile atat adultilor cat si copiilor.
Parcul dispune de 80 copaci, 92 platforme, 100 jocuri, 692 metri de tiroliene, spre deliciul celor pasionati de activitati in aer liber si aventurosilor care cauta noi metode de relaxare si incarcare cu energie prin adrenalina.
De asemenea, se poate practica si “inchide ochii si sari” – joc independent ce implica o saritura in gol de la 16 metri.

Foarte iubit de bucuresteni si de cei din imprejurimile Bucurestiului este parcul Edenland Park din Balotesti, care se afla la 20 km de capitala, constituind unul din cele mai mari parcuri de aventura din Romania, unde va puteti relaxa, distra si experimenta senzatii tari.
Pe langa traseele suspendate in copaci si bungee jumping, se poate face echitatie, paintball sau se poate trage cu arcul.
Foarte apreciat este acest concept de casute in copaci, unde va puteti petrece noaptea dupa o zi plina de activitati interesante, fiind total functionale si echipate cu tot ce va trebuie, unde puteti petrece nopti magnifice in mijlocul naturii.

Alt parc foarte indragit si popular este Arsenal Park din Orastie, construit intr-o fosta baza si fabrica de munitie, parcul de aventura fiind un adevarat complex turistic (singurul complex turistic cu specific militar din tara), ce pune la dispozitie vizitatorilor o multitudine de actvititati cu adevarat inedite si cazare pe masura.
Zborul cu parapanta, escalada, luptele de airsoft si tirul cu arma de foc sunt doar cateva din activitatile specifice acestui parc de aventura, pe langa celelalte surprize pe care le are acest loc cu adevarat fascinant.
Aveti onoarea de a vizita si cel mai mare muzeu militar din Romania si de a va relaxa dupa o zi lunga cu tratamente la modernul centru SPA din cadrul complexului. Puteti opta si pentru cazare in TAB-uri sau apartamente si vile intr-o atmosfera cu totul unica!

Profitati de calatorii si vacante ireal de frumoase in aceasta Romanie minunata, care ne ofera atat de multe locuri de vizitat, avand la dispozitie serviciile Auto Car Hire Romania, ce va pune la dispozitie o gama larga de masini in toata tara!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.