Cele mai tari evenimente din septembrie 2016 in Bucuresti

Cele mai tari evenimente din septembrie 2016 in Bucuresti

Primele zile de toamna nu trebuie sa fie un motiv de intristare. Ce-i drept, cei mici se pregatesc de scoala si pentru cei mari se termina sezonul concediilor, dar ne pregatim si de cele mai tari evenimente din septembrie 2016 in Bucuresti si peste tot in tara.

Ne gandeam sa incepem totusi cu evenimentele din Capitala noastra prafuita, dar activa. Sa vedem pentru ce concerte merita sa cumparam bilet, ce cursuri mai sunt disponibile si in general ce pretexte avem sa iesim din casa. Va mai amintiti de acordurile liceene ale formatiei Luna Amara? E timpul sa scoateti tricoul negru de rocker din dulap inca din prima zi de toamna, pentru ca rockerii de la Luna Amara si prietenii lor din Moldova, formatia Cuib, se pregatesc de concet pe 1 septembrie 2016, in gradina de la Casa Universitarilor.

Barbosi din Bucuresti, va mandriti cu podoaba voastra… faciala? Aveti ocazia sa o si premiati pe 3 septembrie 2016 in cadrul concursului Barba cum Laude. Este al treilea eveniment tinut la noi, de ziua
internationala a barbii.
Vineri, 9 septembrie 2016, sunteti din nou asteptati la concert – si trebuie sa va pregatiti bine corzile vocale, pentru ca urmeaza cea de-a sasea editie Balkanic Festival, unul dintre cele mai nebune
evenimente muzicale din Bucuresti.
Iar daca ascultati un alt gen, cu trupa Taxi va puteti intalni tot pe 9 septembrie la Hard Rock Cafe intr-un concert caritabil.

Daca aveti preocupari artistice, puteti lua un calcul un curs de pictura cu Vladimir Jovicevic. Este vorba despre un curs interactiv de arta plastica predat de instructorul de la Florence Academy of Art.

MODEXPO poposeste din nou la Bucuresti intre 29 septembrie si 2 octombrie 2016. Cel mai mare targ de textile, pielarie, imbracaminte si incaltaminte va asteapta si anul acesta la Romexpo. Cum ajumgem acolo? Cu harti online si inchiriind o masina de la Bucharest car hire!

Share
This entry was posted in Bucuresti, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.