Cateva cuvinte despre… Tenis

Cateva cuvinte despre... tenis

Pentru ca suntem la inceputul sezonului de vara, perioada in care incep campionatele din cele mai diverse tipuri de activitati sportive, m-am hotarat sa scriu mai diferit, si sa adaug cateva cuvinte despre… tenis.

Cand suntem mici, suntem pasionati de badminton, cand crestem vrem sa avem ceva care sa atraga atentia, sa fim mandri cand cineva ne priveste de pe partea cealalta a gardului dar cel mai important in timp sa fim apreciati.

Fie ca in noi se dezvolta un hobby,de a juca tenis,  fie ca vom fi viitori campioni, de pilda cum este draga noastra Simona Halep, sau cativa pasi in istoria apropiata, Ilie Nastase, ce ne-a reprezentat tara cu respect la orice campionat de tenis, sfarsitul lunii iunie,pe 27 mai exact, ne va aduce un motiv in plus de a ne bucura de vara, vizionand din fata televizorului, sau de ce nu, chiar live, Turneul de la Wimbledon, un concurs cu traditie dar si prestigiu, in care romanii vor fi prezenti.

Ca sa fim siguri ca anotimpul calduros ne va prinde pregatiti, zic sa facem si un mini tur pe un magazin tenis de camp, de unde, cu incredere ne putem achiziona produsele necesare in a juca o partida de tenis. Sau, ca sa marim miza, puteti face un pariu cu prietenii, si anume  cel  care isi ia cea mai buna imbracaminte sau incaltaminte tenis sa fie rasplatit de catre colegii lui de pariu cu suma intreaga cu care a achizitionat produsul/produsele.

Acum ca suntem pregatiti, haideti la un meci de tenis. Sau macar asezati-va confortabil in fata televizorului si vizionati turneul de tenis de la Wimbledon.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.