Ce facem in aprilie 2016? – Partea a II-a

Ce facem in aprilie 2016? - Partea a II-a

Dragii nostri, normal ca nu am putut acoperi toate evenimentele care merita atentia noastra in luna care vine intr-un singur articol. Nu vom reusi nici in Partea a II-a sa acoperim toate evenimentele de interes, dar am vrea sa ne mai intrebam o data: Ce facem in aprilie 2016? Iata cateva noi sugestii:

Va place sa jucati biliard? Dar snooker? Daca raspunsul este afirmativ, va invitam la Bucuresti la Snooker Titans Trophy. Intalnirea va avea loc intre 2 si 3 aprilie la Circ & Variete Globus.

Primavara e un moment bun sa iti reevaluezi cariera si viata in general. Daca jobul nostru ne ocupa mai mult de jumatate din viata (la propriu!), e bine ca activitatea prin care ne castigam existenta sa fie macar ceva ce ne place. Pe cat posibil, cred ca merita sa cautam asta. Clujenii cred asta, asa ca organizeaza targuri de joburi. Pe 2 aprilie, la Cluj-Napoca sunteti invitati la cea de-a 14-a editie a evenimentului Careers in White. Intre orele 10 si 16, angajatorii de top va vor astepta cu CV-ul la Casa de Cultura a Studentilor. Daca va trebuie ajutor sa ajungeti acolo, puteti apela la un transfer Cluj-Napoca.

La Timisoara se intampla in fiecare saptamana evenimente mondene de asemenea. Daca va plac acordurile selecte ale muzicii jazz, veniti la Colegiul National de Arta “Ion Vidu” pe 17 aprilie de la orele 18:00. April Jazz propune o noua calatorie prin istoria muzicii anilor 1930-`70. Vadim and Friends va vor incanta cu muzica lor in Sala de Concerte a institutiei.

Si pe moldoveni ii asteapta o luna plina de evenimente. Fuego va concerta la Bacau pe 8 aprilie si la Suceava pe 11 aprilie 2016.

Ne terminam luna in Bucuresti. Nu se intampla “toate” aici? Alegem sa vorbim tot despre muzica. Pe 22 aprilie la ora 20:00 puteti participa la Concerul Lara Fabian, iar daca muzica romaneasca si contemporana va place mai mult, Mihail si Bandul Live va invita la Hard Rock Cafe tot pe 22 aprilie, de la 22:30. Cat despre acordurile versatile ale muzicii culte, Opera Elektra a lui Strauss are loc pe 30 aprilie.

Share
This entry was posted in Cluj Napoca and tagged . Bookmark the permalink.