Concertele lunii decembrie – Partea a II-a

Concertele lunii decembrie se apropie, dar inca mai avem timp sa ne rezervam bilete. Asadar, iata cateva idei de coancerte in Romania planuite pentru luna decembrie 2017. Veti vedea ca veti de unde sa alegeti:

Va place muzica de violoncel in egala masura cu muzica moderna? Atunci merita sa intrati pe Youtube sa vedeti daca va plac 2Cellos. Daca veti fi fermecati (sau fermecate) de cei doi tineri muzicieni, ii puteti vedea in concert la Sala Palatului pe 5 decembrie.

Tot la Sala Palatului il puteti vedea in concert si pe Horia Brenciu pe 8 decembrie. “Fac ce-mi spune… Mos Craciun!” – ne zice glumetul Horia. Daca va place muzica lui si energia sa de neoprit, veti fi bucurosi sa stiti ca puteti canta si dansa alaturi de el o seara intreaga.

Pe 14 decembrie, sunteti asteptati la Teatrul National Cluj-Napoca pentru Johann Strauss Ensemble – Best of Vienna. Muzica selecta vieneza va va umple seara de magie si va va reaminti de cat de aproape sunt sarbatorile (si vacanta)!

Profitam, nu in ultimul rand, de ocazia de a va reaminti ca merita sa dati in sezonul acesta o raita prin Cluj. orasul este unul dintre cele mai spectaculoase din tara, iar targul de Craciun este luminos si vesel aici. Cu un transfer de la aeroportul din Cluj Napoca, puteti sa va deplasati cu o masina eleganta si un sofer angajat doar pentru grupul vostru.

Iar la Sibiu, pe 31 decembrie, puteti sa va bucurati de dulci serenade in cadrul Concertului de Anul Nou organizat la Filarmonica de Stat. Orasul Sibiu este de asemenea o bijuterie arhitecturala, asa ca merita sa il vizitati si sa ii explorati imprejurimile cu Sibiu car hire.

Teatrul National din Bucuresti organizeaza de asemenea un Concert Extraordinar de Anul Nou pe data de 8 ianuarie – dar deja ajungem sa vorbim aici de anul urmator, asa ca lasm acest subiect pentru o viitoare discutie.

 

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania.