Cum inchiriem o masina?

Dragi prieteni, inca nu s-a terminat vara de tot, asa ca ne putem inca planui o vacanta fabuloasa in saptamanile frumoase de soare si caldura ramase din acest sezon. In acest sens, cu siguranta vom avea nevoie de un mijloc de transport potrivit; ce se intampla daca nu avem o masina proprie? Cum inchiriem o masina? Iata intrebari care merita un raspuns.

De cand ne gasim cu totii si gasim tot ce ne trebuie pe Net, serviciile au devenit de asemenea accesibile prin acest canal. Asadar, cautarea celei mai bune optiuni de inchirieri de masini este online: cautam optiunea rent a car optima pe motoarele de cautare.

Este important in cazul tuturor serviciilor inchiriate pe Internet sa va asigurati ca respectivul “provider” este legitim, ca exista si ca este o companie de incredere. De obicei, facem aceasta verificare tot pe internet, cautand comentarii si review-uri pe site-uri specializate si bloguri.

Iata un sfat: daca aveti orice dubiu cu privire la a va oferi credentialele bancare, puteti opta pentru o companie care nu va cere sa platiti inainte de pick up.

Dupa ce am gasit compania care ne inspira incredere, urmeaza alegerea. In ceea ce priveste preturile de rent a car, ele variaza in functie de:

  • Clasa auto
  • Numarul de zile de inchiriere (cu cat inchirierea este mai lunga, cu atat preturile scad)
  • Facilitati optionale sau lipsa lor

Se poate opta pentru o serie de servicii, dar desigur, toate acestea sunt contra cost:

  • Scaun de copil
  • GPS – sistem de navigatie
  • One-way rental: adica varianta de a preda masina in alt oras decat cel de preluare
  • Inchiriere internationala (daca planuiti sa scoateti masina peste granitele nationale – posibil oricum doar pe teritoriul Uniunii Europene)

Partea finala este cea mai simpla: se intra pe site, se completeaza formularul, se asteapta emailul de confirmare. Dupa aceste formalitati, sunteti gata sa preluati masina de la auto car hire Romania.

Share
Acest articol a fost publicat in Inchirieri masini, Rent a car Romania.