Daca vrei sa pleci la munte in Romania

Daca vrei sa pleci la munte in Romania, ai nevoie de o lista dupa care sa te ghidezi, as asa ca ne intalnim astazi online exact pentru acest scop:

  1. Sinaia, perla statiunilor montane de pe Valea Prahovei, ramane una dintre prinicipalele optiuni. Orasul arata foarte bine, fiind din multe puncte de vedere la standarde europene. Castelul Peles, hoteluri de lux, restaurante si plimbari prin parc si desigur, drumetii pe munte – iata doar cateva dintre lucrurile pe care le poti face aici.
  2. Laguna Albastra, aproape de Aghiresu, este un adevarat paradis terestru. Daca iei o masina de la Cluj car rental, o sa ajungi acolo intr-o jumatate de ora. Apa are un colorit uluitor dinm cauza extractiilor miniere din trecut. Destinatia a reintrat abia de curand in circuitul turistic aducand acum an de an sute de turisti doritori de a se racori in apele de smarald ale lagunei.
  3. Bran este o destinatie cosmopolita, cu siguranta. Mii de turisti din Romania si din strainatate vin aici in speranta ca il vor intalni pe faimosulul Dracula. Ei bine, pentru cei ce doresc o astfel de experienta, Halloweenul este perioada perfecta. Dar chiar daca nu va putem promite o intalnire exclusiva cu legendarul personaj, statiunea Bran este o destinatie minunata de vacanta pentru toate gusturile. Natura minunat de frumoasa te inconjoara intr-o simfonie de culori si miros de pin si brad, Castelul Bran, dar si Casa Graoazei merita vizitate, iar un pranz dupa plimbari prin aerul tare de munte va avea un gust de neuitat.
  4. Daca iei telecabina din Busteni, vei ajunge pe versantul din dreapta al Cheilor Pesterii. Mai mergeti putin si dati de Pestera Ialomicioara, o lune subterana secreta si minunata in care veti experimenta o clipa viata intr-un alt ritm plimbandu-va prin labirintul tacut de galerii.
  5. Iar daca iubiti cascadele, Cascada 7 Izvoare trebuie sa fie urmatoarea destinatie, in inima Muntilor Bucegi.
Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.