Evenimentele lunii decembrie 2016 – Partea a II-a

Cum spuneam, luna cadourilor si a Craciunului se apropie. Asta inseamna ca ne pregatim sa ne cumparam bilete pentru evenimentele lunii decembrie 2016.


Dupa ce am discutat putin despre evenimentele din capitala, sa ne concentram putin atentia asupra celorlalte orase importante din tara. Prima oprire o facem la Cluj-Napoca.

Pe 9 decembrie, la Sala Polivalenta din Cluj, patinoarul va lua viata in spectacolul Kings on Ice. Asa ca pregtiti-va sa ii intampinati pe Evgeni Plushenko, Edvin Marton si prietenii lor intr-un spectacol menit sa imbine arta patinajului cu acordurile impresinante ale muzicii.

Tot la Cluj-Napoca, tot in Sala Polivalenta, pe 14 decembrie, ajunge in concert Alessandro Safina. Vocea puternica si cristalina a tenorului va va incanta incepand cu orele 19.

Sa nu uitam ca decembrie este de asemenea luna colindelor. Pe 16 decembrie la Brasov va intampina Stefan Hrusca si a sa chitara. “Sara Craciunului Nost la Brasov” are loc la Sala Patria si voi sunteti invitati sa fredonati colindele strabune alaturi de artist.

Brasovul este o minunata arena de sarbatori si datorita Targului de Poveste, care incepe tot pe 16 decembrie. Cele mai frumoase articole de artizanat, dulciuri aromate si decoratiuni pentru brad se vor gasi pe Strada Apollonia Hirscher pana la data de 18 decembrie asa ca, daca doriti sa cumparati cadouri hand-made pentru cei dragi anul acesta, acum stiti unde le puteti gasi.

Daca doriti sa stiti de unde puteti gasi o masina buna de inchiriat de la o firma de incredere, e bine sa incepeti deja sa va uitati la ofertele Brasov rent a car. Disponibilitatea este destul de redusa in perioada aceasta aglomerata din an, insa inca aveti sanse sa inchiriati autoturismul dorit pentru sarbatori.
Si pentru ca iesenii sa nu se simta neglijati, vorbim astazi si despre ce se petrece in decembrie pe la ei. Directia 5 vor concerta pe 11 decembrie la Sala Sporturilor, bucurosi sa isi sarbatoreasca alaturi de voi un sfert de secol de cariera muzicala.
Iar Baletul Clasic din Sankt Petersburg va va incanta joi, 15 decembrie 2016 cu un spectacol care va va incalzi inimile: Lacul Lebedelor.

Voi unde va petreceti luna decembrie anul acesta?

Share
This entry was posted in Blog, Brasov, Rent a car Romania and tagged , , , . Bookmark the permalink.