Evenimentele lunii decembrie 2016

Se apropie luna decembrie, asa ca ne pregatim cu drag de un weekend prelungit in primul rand – de fapt asa incheiem toamna aceasta – dar si de unul dintre cele mai colorate si frumoase momente din an: sarbatorile de iarna.

Evenimentele lunii decembrie 2016 sunt aproape aici si cum luna cadourilor este una destul de aglomerata, este bine sa ne pregatim pentru ele din timp.
La ce sa ne oprim pentru inceput? As propune sa ne bucuram de ceva muzica de buna calitate. Sala Palatului din Bucuresti este una dintre locatiile predilecte ale melomanilor, cel putin pe timp de iarna.
Printre cele mai asteptate concerte de la acest sfarsit de an se numara deja faimoasele Concerte de Craciun ale lui Stefan Banica Junior. Anul acesta, Stefan va invita sa sarbatoriti alaturi de el 15 ani de concerte extraordinare.

Spectacolele vor avea loc pe 9, 10 si 11 decembrie 2016 de la orele 19:30. Rock and roll, dans si multa distractie: iata coordonatele unui show extraordinar.
Daca sunteti un romantic si un melancolic veritabil, o sa va bucurati sa va reintalniti tot la Sala Palatului, dar pe data de 4 decembrie cu BZN si Boney M.
Daca gusturile voastre sunt mai elevate, ce parere aveti despre un spectacol de balet de neuitat? Faimosul balet Spargatorul de Nuci va fi pus in scena tot la Sala Palatului de la orele 19 pe data de 13 decembrie 2016.

Dupa magica poveste a lui E.T.A. Hoffmann, Alexandre Dumas a scris un libret, iar baletul a fost pus in scena pentru prima data pe 6 decembrie 1892 in Sankt Petersburg. Baletul e un univers in care timpul curge altfel, va veti bucura de o experienta minunata.
Si dupa asa o noapte, va puteti intoarce acasa cu o masina de clasa superioara, pe care o puteti inchiria cu Bucharest car hire.

Share
This entry was posted in Blog, Bucuresti and tagged , , . Bookmark the permalink.