Intre 2 si 15 octombrie 2015, vino la Sarbatorile Iasului

Intre 2 si 15 octombrie 2015, vino la Sarbatorile Iasului

Unul dintre cele mai importante centre culturale din Romania, orasul Iasi este o destinatie obligatorie pe harta locurilor “must see” din tara. Intre 2 si 15 octombrie 2015, vino la Sarbatorile Iasului si bucura-te de o vizita plina de evenimente intr-un oras minunat.

Primaria Iasi, Mitropolia Moldovei si Bucovinei si diversi parteneri si-au unit fortele pentru a aduce la viata cal de-a XXV-lea editie a Sarbatorilor Iasului, un festival cu muzica, dans, concursuri, spiritualitate si traditie.

Pe data de 2 octombrie, legendara trupa ieseana Rosu si Negru va concerta in deschiderea evenimentului. Tot atunci va avea loc si Campionatul National de Dans gazduit de Pallas Mall intre orele 10 si 20.

Evenimentul Ceaiul Pelerinilor va avea loc intre 11 si 14 octombrie. In acest interval, va puteti caza in Parcarea Facultatii de Teologie.

Iasiul iubeste sa premieze excelenta, iar acest festival nu face exceptie. Pe data de 14 octombrie, incepand cu ora 17, in Parcul Palas va avea loc Seara Valorilor, in cadrul careia vor fi premiati ieseni meritorii, care au influentat pozitiv viata culturala, sociala , sportiva si artistica a orasului.

Muzica este poate cea mai frumoasa exprimare a spiritului, iar Sarbatorile Iasiului ofera multe evenimente pline de armonie. Pe 13 octombrie va avea loc Concertul Pasarea Rock Simfonic incepand cu orele 19:30. Festivalul International de Muzica si Dans “Iasi Junior” va premia copii talentati din Iasi, Cernauti si Chisinau.

Traditiile vin in ritm de muzica populara in cartierul tau: in Tatarasi pe 9 octombrie, in Alexandru cel Bun a doua zi si in cartierul Nicolina pe 11 octombrie 2015.

In incheiere, in data de 15 octombrie, sunteti invitati pe Esplanada Palatului Culturii la un spectacol incendiar, finalizat cu un la fel de incendiar joc de artificii.

Pentru cei ce vin in mod special in oras la acest eveniment, ar fi indicat sa rezervati cazare si transport in avans. Puteti opta pentru un transfer de la aeroportul din Iasi sau puteti inchiria o masina cu Iasi rent a car.

Share
This entry was posted in Iasi and tagged , . Bookmark the permalink.