Iata cateva dintre cele mai interesante evenimente ale lunii septembrie – Partea a II-a

Va doriti sa va bucurati de o prima luna de toamna fericita si plina de divertisment? Iata cateva dintre cele mai interesante evenimente ale lunii septembrie.

Prima luna de dupa vara este una dintre cele mai linistite si placute perioade. E excelent sa iti pregatesti vacanta in low season si de asemenea exista si multe evenimente la care merita sa participati.

Iata cateva dintre aceste concerte si evenimente la care merita sa va gasiti in luna care vine:

Daca va amuza versurile lui Mihai Margineanu, il puteti vedea in concert la Hard Rock Cafe in Bucuresti pe 7 septembrie. Artistul va asteapta la concert incepand cu orele 22.30.

Daca vreti sa profitati de ocazie si sa vizitati batrana capitala, o puteti face cu Bucharest car rental, de la volanul unei masini excelente. Daca aveti nevoie de o masina pentru un grup mai mare, puteti gasi o masina de 7 sau 9 locuri pentru grupul vostru.

Si daca aveai nevoie de un pretext pentru a te bucura de o vizita la Oradea, ORA Jazz Festival 2018 este prilejul perfect. Festivalul de jazz se va desfasura intre 14 si 16 septembrie, timp in care va transforma Sinagoga Zion intr-o scena de muzica pentru artisti din Israel, Germania, Franta, Cehia, Canada, China, Austria si nu numai. Este un prilej perfect sa va bucurati de muzica buna, companie excelenta si totul intr-un cadru frumos si spiritual.

Tanarul si energicul violonist David Garret vine la Bucuresti pe 13 si 14 septembrie 2018 pentru a ne incanta cu muzica sa exceptionala, o combinatie de mainstream si clasic. Muzicianul face vioara palpitanta si accesibila, moderna si eterna in acelasi timp si ne invita pe toti sa ne bucuram de incredibila magie a muzicii sale.

Iar pe 21 septembrie vorbim despre noi la concertul “About Us: Vama, Robin and the Backstabbers, Irina Rimes”.

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , . Bookmark the permalink.