Iata cateva dintre cele mai interesante evenimente in august – Partea II

Iata cateva dintre cele mai interesante evenimente in august pe care merita sa le treceti pe lista si care sa va faca ultima luna de vara mai frumoasa si mai insorita, mai plina de bucurie si de distractie decat v-ati fi imaginat.

Luna august este cea mai importanta pentru calendarul de evenimente clujean. Intre 2 di 5 august 2018, la Cluj Napoca se strange toata popularia amatoare de muzica electrica si electronica pentru deja faimosul festival UNTOLD. Jason Derulo, The Chainsmokers, Dub FX, Wilkinson, Black Eyed Peas, Tiesto, Kygo si Solomun sunt doar cativa dintre foarte multii artisti de talie internationala care se pregatesc pentru excursia de anul acesta in Romania. Spectacolul este unul dintre cele mai indragite din Europa, marcand succes dupa succes an dupa an inca de la inceput.

Cum ajungem in orasul de poveste? Cu inchirieri auto Cluj sau cu un transfer de la aeroportul din Cluj Napoca. De asemenea, tot online se gasesc optiuni pentru inchirieri auto sau transferuri din toata tara.

Intre 25 si 26 august sunteti de asemenea invitati la Full Moon Live la Arenele Romane din Bucuresti. Kovacs, Mihail, Jessie Ware si Jean Gavril va vor astepta la locatie, pregatiti sa va incante cu muzica si sa va ajute sa va deconectati de la realitatile banale sau apasatoare ale vietii de zi cu zi. Poate ca din cand in cand merita sa va ganditi sa faceti o iesire in capitala, macar pentru a vedea ce se mai intampla prin batranul Bucuresti.

Si cum se va termina o luna august de poveste, dupa evenimente si concerte, dupa spectacole de teatru si festivaluri? Noi ne gandeam sa va invitam la Brasov pentru editia de anul acesta a istoricului Festival Cerbul de Aur. Artisti locali si din strainatate se vor lupta pentru trofeul de anul acesta, asa ca veniti sa ii vedeti cantand live!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , . Bookmark the permalink.