Un tur al Moldovei

Daca doriti sa ajungeti sa cunoasteti cu adevrat Romania, un tur al Moldovei este necesar. Daca vreti sa descoperiti frumusetile mioritice, zona moldoveneasca este una dintre cele mai fascinante pe care le puteti explora.

Asa ca luati-va cateva zile de concediu, intrati online pentru a va crea un itinerariu si inchiriati o masina de la Suceava daca doriti sa explorati Moldova de la volanul masinii la care visati de mult.

In ceea ce priveste traseul pe care il puteti urma, iata cateva sugestii de locatii incredibil de frumoase pe care merita sa le pastrati in amintire:

Daca tot vorbeam despre Suceava, cetatile orasului, care inca stau in picioare, ar fi o prima alegere avizata. Cetatea de Scaun a Sucevei si Cetatea Scheia, ridicate de domnul medieval Petru II Musat, se pot vizita de catre turisti.

Manastirile din Moldova sunt intrate in patrimoniul national si international. Manastirea Voronet (cu albastrul unic din icoanele de aici) si Manastirea Putna se numara printre cele mai faimoase si mai vizitate locasuri de cult.

De asemenea, stiati ca in Suceava se poate vizita chilia faimosului Daniil Sihastrul? Sfantul roman a trait in secolul XV si a fost iubit si respectat de crestinii de pretutindeni.

Daca va place sa explorati libertatea in natura, va propunem sa explorati Cheile si Cascada Slanicului, parte a traseului “300 de scari”. Un traseu pavat feeric si privelisti minunate deasupra cheilor si cascadei.

Orasul Iasi este unul dintre cele mai frumoase din tara noastra. Printre multe atractii fascinante, Gradina Botanica de aici este una dintre cele mai populare atractii, in special in perioada calda, cand vrem sa ne petrecem timpul afara.

Ouale incondeiata sunt o arta specific bocovineasca. In localitatea Vama puteti vizita Muzeul Oului dedicat traditiilor di mestesugurilor locale si nu numai. Muzeul adaposteste 3000 de oua din toate colturile lumii, decorate care mai de care mai maiastru.

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , . Bookmark the permalink.