Unde mergem de 1 Mai?

Se apropie Ziua Muncii, acea minunata si aromata zi de primavara tarzie in care ne bucuram de munca prin absenta ei; mie bunaoara imi convine foarte tare aceasta stare. Asadar: Unde mergem de 1 Mai?

Ne place sa credem ca o sa fie o zi frumoasa si insorita, de care sa ne bucuram afara, in aer liber sau pe plaja.

Iata cateva idei de lucruri care merita explorate de Ziua Muncii:

  • Litoralul Marii Negre este prima optiune pentru sute de persoane an de an. Plajele din statiuni precum Mamaia, Eforie, Vama Veche se umplu de turisti pentru a marca inceputul unui nou sezon estival. Anul acesta, ne putem bucura de un weekend prelungit de patru zile, pentru ca ziua de 1 Mai pica marti. Bugetarii au primit deja vestea buna ca se vor bucura si de ziua de 30 aprilie libera. Cat despre noi ceilalti, daca avem sefi toleranti, ne putem lua de asemenea cateva zile libere pentru a petrece timp fericit alaturi de familie. Poate veti avea nevoie de o masina pentru vacanta la mare, puteti apela la Constanta car hire pentru a profita de cele mai bune servicii de inchirieri de masini de la noi. Singura probelma e ca disponibilitatea e destul de limitata in astfel de perioade, asa ca e bine sa incercati sa rezervati cat de curand.
  • Statiunile montane de pe Valea Prahovei sunt a doua varianta spre care va puteti orienta. Sinaia, Predeal si Busteni va asteapta sa urcati pe munte, sa vizitati castele sau sa va plimbati prin cochetele orasele de munte.
  • Doriti sa vizitati un oras bogat in istorie, cultura si oameni de omenie? Iasiul, orasul construit pe sapte coline, este una dintre optiunile cele mai pregatite. Si aici puteti vizita orasul si imprejurimile sale cu o masina inchiriata de la Iasi rent a car sau cu un transfer Iasi.
Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.