O escapada in Cluj

Ne gandeam sa va propunem o escapada in Cluj, una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara noastra. Clujul este mereu placut, cosmopolit, frumos, capabil sa ramana acelasi univers intercultural si totodata sa se reinventeze an dupa an dupa an.

In primul rand – cateva detalii logistice: daca ai nevoie de transport, poti apela la un transfer de la Aeroportul Cluj Napoca in cazul foarte probabil in care ajungi aici pe calea aerului, sau poti inchiria o masina de la Cluj car hire.

Acum sa ne intoarcem la mult mai serioasa problema turistica: poti vizita cam toate soiurile de atractii culturale si de alt gen aici, in Cluj.

Cluj Arena de asemenea aduce pe scenele sale cei mai vestiti artisti, iar Festivalul de Muzica UNTOLD a devenit legenadar in doar cativa ani.

Teatrul din Cluj pune in scena comedii, drame si tragedii cu actori plini de talent.

Dar in afara de spectacole si concerte, Clujul are o viata de noapte si o viata culturala deosebit de bogata.

Padurea Hoia este locul perfect pentru cei ce sunt amatori de ciclism, role sau drumetii. Este un loc paradisiac, plin de liniste si frumusete, pe care il puteti vizita alaturi de familie sau de grupul de prieteni.

Gradina Botanica este una dintre cele mai importante astfel de atractii naturale din Romania si este de asemena o optiune frumoasa pentru o zi de vara.

Muzeul Etnografic Transilvania aduce toate mestesugurile locale si toate istoria Ardealului din ultimele secole. Muzeul are o istorie de peste 80 de ani si este una dintre cele mai importante atractii din oras.

Ridicat intre 1774 si 1775, Palatul Banffy este o minunatie arhitecturala construita in stil baroc. Sta in picioare inca de atunci si se poate vizita ca loc reprezentativ pentru arhitectura ardeleneasca.

Bastionul Croitorilor este un simbol al orasului, care ofera o imagine minunata asupra centrului orasului.

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.