Reteta pentru o vacanta perfecta in Romania

Ce putem face vara aceasta in Romania?

In primul rand sa ne incarcam cu energie pozitiva si voie buna.

In al doilea rand, sa pregatim itinerariul pentru o vacanta de neuitat. Cine se simte mai aventurier, poate contura si un minitur al tarii, in care poate admira nesfarsitele locuri minunate pe care ni le ofera Romania.

Orasul Iasi este un oras absolut fermecator, care merita vizitat, lasand impresia ca te afli intr-o Europa Occidentala, plina de liniste, frumusete si carisma. Nu ai voie sa ratezi Gradina Botanica din Iasi, cea mai mare gradina botanica din Romania, armonizata de nenumaratele specii expuse, care constituie un adevarat colt verde de paradis. Veti fi cu siguranta fermecati de plantele aromatice, precum si de colectiile de cactusi si flori exotice.

Nu puteti pierde ocazia de a vizita Botosani, care adaposteste faimoase case memoriale, orasul dobandind un aer istoric si misterios. Casa memoriala Mihai Eminescu si lacul de la Ipotesti reprezinta o locatie extrem de fascinanta unde a copilarit cel mai mare poet a Romaniei, Mihai Eminescu. Astazi, casa poetului este muzeu tuturor vizitatorilor ce calca pragul si intretine atmosfera de altadata, martora scrierilor marelui nostru poet.

Va puteti continua calatoria in Suceava, unde puteti vizita manastiri vechi si cetati medievale, precum si locuri pentru relaxare si terapie. Salina Cacica reprezinta un obiectiv turistic ce se viziteaza de la jumatatea secolului al XIX-lea pe un traseu scurt ce s-a pastrat pana in prezent. Salina Cacica este situata in localitatea cu acelasi nume, in partea central-estica a judetului Suceava si este renumita pentru aerosolii salini cu efecte terapeutice, putand fi vizitata in orice anotimp pentru relaxare si agrement.

Cu siguranta, Maramuresul are un loc aparte in itinerariul nostru datorita celebrului Cimitir Vesel de la Sapanta, cel mai cunoscut cimitir din tara noastra. Acesta este unic in Romania datorita crucilor sale intens colorate, care prezinta scene despre viata celor inmormantati acolo si texte pline de umor care le descriu existenta intr-o maniera amuzanta. Inspiratia pentru acestea provine din cultura dacica, in care moartea nu era considerata un eveniment trist ci unul vesel, la care viata persoanelor decedate era omagiata de catre cei dragi.

Dupa un bogat si intens circuit, profitati si relaxati-va in inima Transilvaniei, unde puteti degusta bucate alese si va puteti bucura de privelistea ce v-o ofera Piata Muzeului din Cluj. Desi aflata in centrul orasului, Piata Muzeului reprezinta un spatiu asociat cu relaxare, liniste si evadare din agitatia zilnica. Aceasta locatie este insotita de farmecul timpului trecut unde poti admira pavajul micutelor stradute, cladirile invaluite in misterul medieval, precum si diverse expozitii si targuri ale mesterilor populari.

Va puteti bucura de o vacanta minunata alaturi de Auto Car Hire Romania, de unde puteti inchiria masini simplu si rapid din oricare din locatiile prezentate mai sus. Mai mult, masinile pot fi preluate din orice aeroport din Romania.

Beneficiati de kilometri nelimitati in tara, iar in pretul rezervarii sunt incluse TVA-ul, asigurarea RCA, sofer aditional gratis si plata nu se face in avans, ci in momentul in care preluati masina. Facilitatile sunt multiple si Auto Car Hire Romania asigura asistenta rutiera 24 de ore in fiecare zi.

Profitati de preturi avantajoase si conditii foarte bune intr-o vacanta de neuitat alaturi de Auto Car Hire Romania!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.