O vara 2016 muzicala – cele mai anticipate evenimente

O vara 2016 muzicala - cele mai anticipate evenimente

Primele zile de soare si caldura ne fac sa ne asteptam cu entuziasm la o vara 2016 muzicala – cele mai anticipate evenimente din lunile care urmeaza merita atentia noastra. Vorbim azi de festivaluri, concerte si spectacole si va reamintim cat de important e sa va cumparati un bilet din timp!

La Timisoara, luna iunie incepe cu Revolution Festival, programat sa aiba loc intre 3 si 4 iunie 2016 la Muzeul Satului Banatean. A doua editie a acestui eveniment muzical ne aduce beaturi si ritmuri puternice. John Digweed, Skunk Anasie, Keyz si Wacko sunt doar cativa dintre artistii care se vor urca pe scena din acest oras occidental. Biletul costa cam 50 lei. Cum ajungem acolo? Se poate inchiria o masina chiar in oras cu Timisoara car rental, spre exemplu.

La debutul primului weekend din aceasta primavara, sunteti invitati la un concet Delia la Beraria H din Bucuresti. Clubul atat de popular printre tineri, dar si printre iubitori ai muzicii bune de toate varstele va asteapta vineri, 3 iunie, de la orele 22.45 alaturi de indragita blonda.

Unul dintre cele mai anticipate concerte din luna iunie va avea loc duminic?, 5 iunie 2016 de la orele 18 in Piata Constitutiei din Bucuresti, cand vin la noi Maroon 5. Pretul unui bilet incepe de la 200 lei, dar merita sa ii vedeti pe indragitii muzicieni care ocupa locul 44 in Topul Bilboard al celor mai populari artisti ai tuturor timpurilor. Concertul este parte a turneului Maroon V Tour si vom avea ocazia sa ascultam “She Will Be Loved”, “Maps” si “This Love” live.

A doua zi, pe 6 iunie, tot la Bucuresti (insa de data aceasta la Romexpo) va puteti intalni cu Johnny Depp, Alice Cooper so Joe Perry – pe scurt, trupa Hollywood Vampires – in concert pentru prima data in Romania. Pe Johnny l-am vazut in diverse filme si ne pregatim sa ii urmarim noua interpretare a Palarierului in “Alice Through the Looking Glass” tot in vara aceasta. Insa de data aceasta, la Romexpo, il putem vedea intr-o ipostaza diferita: cantand la chitara si din voce.

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania, Timisoara.