O vara 2016 muzicala – cele mai anticipate evenimente – Partea a II-a

O vara 2016 muzicala - cele mai anticipate evenimente - Partea a II-a

Am revenit cu un nou articol despre concertele si evenimente muzicale, vorbeam data trecuta despre cele mai importante din luna iunie si continuam astazi cu a doua jumatate a lunii. Asadar, sa intampinam cu drag o vara 2016 muzicala – cele mai anticipate evenimente – Partea a II-a.

Romania il iubeste pe Andre Rieu. Se pare ca si el ne iubeste pe noi pentru ca, dupa ce a umplut de nenumarate ori Piata Constitutiei anul trecut, se intoarce la Bucuresti si anul acesta, pe 11 si 12 iunie 2016. Preturile biletelor incep de la 173 lei. Andre Rieu este un adevarat “om orchestra” olandez: violonist, compozitor si dirijor, artistul de 66 de ani impresioneaza prin orchestratiile originale ale pieselor clasice si moderne, dar si prin bucuria si entuziasmul cu care, alaturi de orchestra sa, canta si ne incanta. Cu siguranta si concertele din acest an vor fi un adevarat succes!

Pe 16 si 17 iunie, la Cluj-Napoca, We Love Retro! La festival, ne putem reaminti muzica anilor ‘80 si ‘90 alaturi de artisti internationali indragiti precum Bonnie Tyler, No Mercy, Smokie si E-Type. Pretul unui bilet este de 120-160 lei.

Tot la Cluj-Napoca, intre 27 iunie si 3 iulie, in Parcul Central, va puteti bucura de Jazz in the Park, un festival muzical cu intrare libera. Daca veniti din strainatate si doriti sa va incepeti vacanta cat mai curand, puteti rezerva online un transfer de la Aeroporul din Cluj.

Incheiem luna iunie la Bucuresti alaturi de Queen + Adam Lambert. Pe 21 iunie de la orele 18, in Piata Constitutiei, legendarii muzicieni britanici ajung pentru prima data in Romania. Pentru mai multi ani, dupa moartea genialului solist original Freddie Mercury, Queen a cazut in umbra. Insa dupa finala American Idol din 2009, cand Adam Lambert si Queen au cantat impreuna pentru prima data, tanarul artist a devenit noua voce Queen (sau mai bine zis, noua voce care sa cante alaturi de Queen). Sa ii vedem si noi!

Share
This entry was posted in Cluj Napoca and tagged . Bookmark the permalink.