Opel Vivaro, solutia pentru o vacanta in familie

Opel Vivaro, solutia pentru o vacanta in familie

Primavara incepe sa prinda forte proaspete odata ce am pasit in luna aprilie, asa ca astazi ne gandim din nou la excursii si vacante in tara. Nu vom vorbi de aceasta data despre locuri frumoase in care puteti calatori, in schimb o sa ne concentram atentia asupra modului in care se poate calatori confortabil: cu Opel Vivaro, solutia pentru o vacanta in familie.

Pentru toti cei ce doresc sa calatoreasca in familie sau cu un grup mare de prieteni, cu totii impreuna intr-o singura masina, Opel Vivaro poate fi o solutie. Este un vehicul de 8 + 1 locuri (adica, 8 pasageri si soferul), prevazut de asemenea cu loc generos de depozitare a bagajelor. Spatios si elegant, acest model este ideal pentru iesiri – calatorii lungi, vacante in tara, etc.

Opel Vivaro a fost lansat de manufacturierul german Opel in anul 2001.Configuratiile Vivaro sunt diverse, de la autoutilitara la vehicul de transportat mai multi pasageri. Disponibila atat in varianta Diesel, cat si pe benzina, Opel Vivaro a suferit doua majore modificari de imagine: in 2006 si 2010.

Prinatre avantajele prezentate de Vivaro se numara aer conditionat, flexibilitatea, multimedia si airbaguri. Este simplu sa conduci acest model, iar pasagerii se vor bucura de spatiu, eleganta si confort.

Desigur, a detine o astfel de masina in conditiile in care drumurile uzuale cu masina de care aveti nevoie se reduc, spre exemplu, la deplasari in oras, nu ar fi cea mai rentabila solutie. Pe de alta parte, puteti oricand sa inchiriati Opel Vivaro online cu o companie de inchirieri de masini, ca de exemplu Auto Car Hire Romania, care detine in flota vehicule de 9 locuri.

Procedura de a inchiria o masina este simpla, rezervarea online dureaza doar cateva minute, confirmarea este primita foarte curand, in functie de disponibilitate, dupa care puteti avea garantia unei masini de 8+1 locuri la dispozitia dumneavoastra pentru perioada solicitata. Va asteptam!

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania, Targu Mures, Targu Mures Aeroport and tagged , . Bookmark the permalink.