Promotie Auto Car Hire Romania – Primavara 2013

Stimate client,

Luna martie ne bate la usa si odata cu ea este venirea primaverii si un motiv foarte bun pentru oferta noastra cu 10% discount pentru rezervarile facute pana la sfarsitul lunii.

Nu trebuie sa uitam ca primavara incepe in forta cu zilele de 1 Martie si de 8 Martie, prima fiind sarbatoarea Martisorului – o sarbatoare cat se poate de traditional romaneasca – cea de-a doua fiind Ziua Internationala a Femeii. In principiu, inceputul primaverii este dedicat doamnelor si domnisoarelor din vietile tuturora si cel mai frumos mod de a sarbatori acest lucru este o plimbare cu masina intr-o locatie preferata pe care o putei inchiria de la noi lacel mai bun pret.

10% discount pentru inchirieri de masini

Poate nu sunt tocmai motive care sa va faca sa va ganditi obligatoriu la serviciile de inchirieri masini, dar pe de alta parte cresc sansele ca va trebui sa va deplasati in alte localitati pentru a vizita pe cineva si in acest caz este foarte posibil sa aveti nevoie sa cautati niste servicii de inchirieri masini ieftin.

In acelasi timp o reducere inchirieri masini poate fi foarte folositoare daca aveti nevoie de o masina foarte repede sau pe termen scurt, si masina personala nu este disponibila.

Fiat Panda de la 18 EURO pe ziDacia Logan de la 20 EURO pe ziVW Golf de la 32 EURO pe ziOpel Astra Automatic de la 37 EURO pe zi

 

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.