Uite de ce merita sa inchiriezi o masina pentru vacanta

De multe ori, salvezi o groaza de timp si te bucuri de multa libertate de miscare daca ai la dispozitie un autoturism pe care sa il poti conduce oricunde ai nevoie sa ajungi. Dar ce se intampla daca nu ai o masina proprie sau daca nu ai un autoturism la indemana? Uite de ce merita sa inchiriezi o masina pentru vacanta.

Daca nu ai o masina la dispozitie intr-un anumit moment, este bine sa stii ca, in tara sau in afara, poti inchiria o masina online. Este cea mai buna solutie pentru orice vacanta in care nu iti poti lua masina sau pentru orice perioada de timp in care nu ai propriul autovehicul la dispozitie.

Cum se inchiriaza o masina si de ce am nevoie?

Inchirierea auto este o afacere usoara acum, mai ales ca este de cele mai multe ori mediata prin internet. Primul pas: gaseste o companie care ofera servicii de rent a car Romania si verifica-i credentialele pe forumuri sau pe site. Rezervarea se face foarte usor, de cele mai multe ori completand un formular online, iar prin email se primeste un email de confirmare.

Pretul inchirierii la zi este dependent de perioada de inchiriere. Astfel, daca inchiriezi o masina pe o perioada mai lunga (sa zicem, aproximativ 30 de zile), pretul zilnic va fi semnificativ mai mic decat daca inchirierea auto este facuta pentru doar una sau doua zile.

Este necesar pentru a inchiria o masina sa ai un card de credit. Aceasta cerinta este implicata de necesitatea de a bloca o garantie pe card. Suma este deblocata la returnarea masinii inchiriate in stare buna. Se poate opta pentru asigurari aditionale de asemenea, dar si pentru suplimente precum scaune pentru copii sau GPS navigator.

Rent a car este o solutie ideala pentru orice persoana care are nevoie de o masina in scurt timp in orasul in care se afla. Incearca si tu!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , . Bookmark the permalink.