Ce surprize auto ne pregateste 2016?

Ce surprize auto ne pregateste 2016?

Dragi iubitori de masini, ne pregatim sa ne luam la revedere de la anul curent, 2015, care ne-a bucurat si ne-a intristat si ne-a adus revelatii automobilistice, show-uri auto stralucitoare si noi tehnologii despre care sa vorbim. Dar oare ce surprize auto ne pregateste 2016?

Iata cateva revelatii prezente pe la show-urile auto de acest an, masini care se pregatesc sa intre pe piata internationala in anul 2016:

Noul Honda Pilot 2016 este o noua dovada a gandirii inovative din partea producatorului auto din Japonoa. Masina se bucura de multe kit-uri interesante, de la luminite LED in interior si un panou de control de ultima generatie pana la centrul de informare din interior dotat cu tableta/ calculator/ PlayStation. De aceste facilitati, de altfel, se poate bucura intreaga familie, lucru care face modelul Pilot o optiune populara pentru familisti si nu numai.

Noul Porsche 2016 911 GT3RS trece, in mod probabil, drept cea mai “extrema” versiune de 911 de pana acum. In primul rand, masina este foarte usoara (capote de magneziu, aripi facute din fibra de carbon), iar motorul-monstru produce 500 cai putere capabili sa duca la o viteza record de peste 300 de kilometri pe ora! Adauga la asta si o cutie cu sapte viteze si ai o masina aproape de curse facand slalon pe strazi. E nevoie, totusi, de responsabilitate si prudenta in condus.

La Salonul Auto de la Chicago din acest an, grupul Volkswagen a adus o noua revelatie pe patru roti: Volkswagen Golf Sport Wagen. O alternativa populara, modelul crossover propus de germani aduce si un pret relative accesibil, in jur de 20.000 de euro. Cu scandalul mediatic prin care a trecut manufacturierul in ultimul timp, ramane de vazut cum vor fi afectate vanzarile. Pe de alta parte, ne vine greu sa credem ca VW isi va pierde peste noapte statutul de masina populara pe plan international.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.