Cum se publica online un comunicat de presa

Cum se publica online un comunicat de presa

Reprezentati un partid sau o organizatie? Aveti un mesaj oficial de comunicat? Atunci o sa fie util sa aflati cum se publica online un comunicat de presa, deoarece astazi principalul mod de comunicare rapida si universala este Internetul.

In primul rand, sa definim comunicatul de presa. Acesta constituie un mod de comunicare inregistrata sau scrisa care se adreseaza direct jurnalistilor cu scopul de a mediatiza informatii cu valoare de stiri. Ideea clasica a comunicatului de presa aducea impreuna o comunitate de jurnalisti energici si galagiosi si reprezentantul organizatiei, cel insarcinat sa faca publice declaratiile oficiale ale acesteia.

Astazi totusi beneficiem de o varietate de mijloace de informare in masa, de la posta si fax la email, metode prin care comunicatele sunt transmise catre editorii presei scrise si audio-vizuale. Mai nou insa, exista un site web care ofera partidelor si organismelor politice posibilitatea de a transmite comunicate de presa online, in timp real.

Comunicate de presa” este un site care se plaseaza pe prima pozitie in distributia comunicatelor de presa online din intreaga Romanie. Cu aproape 62.500 de comunicate de presa inregistrate de cele circa 14.000 de companii, Comunicate de presa este un site accesat de cei peste 3.000 de jurnalisti inscrisi si de cei 33.000 de influentatori (adica experti de comunicare, web, management si PR).

Pentru a publica un comunicat de presa, trebuie sa va faceti un cont, costul unui comunicat basic este de 9 Euro. Pe langa comunicarea electorala, motivele pentru care se lanseaza un comunicat sunt campanii promotionale, targuri si evenimente, schimbarea conducerii intr-o organizatie, etc.

Asadar, este destul de simplu sa comunicati oficial rapid, eficient si fara costuri considerabile. Pe langa optiunea basic, puteti opta pentru diverse alte servicii aditional, ca de exemplu facilitati de SEO, editarea sau chiar redactarea textului comunicatului de presa.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.