Noutati Dacia la Geneva Motor Show 2013

Producatorul autohton de autovehicule Dacia va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva – care se desfasoara intre 7 si 17 martie – si va dezveli cateva noutati, precum noul Logan MCV si o serie speciala numita Duster Adventure.

Dacia Logan MCV

Break-ul Logan MCV a fost lansat initial in 2006, si de atunci a fost achizitionat de peste 380.000 de clienti in peste 40 de tari. Anul acesta Dacia a decis sa completeze oferta inoita anul trecut – cand au fost prezentate cu succes noile versiuni de Logan, Sandero si Sandero Stepway – cu noul Logan MCV.

Noul Logan MCV este mai bine echipat si va oferi un confort sporit si un plus de siguranta. In varianta standard noul model va avea sistemul de control al stabilitatii ESP, directie asistate, airbag-uri laterale – desi aceasta optiune va fi disponibila doar pe pietele unde se comercializeaza motoare Euro 5 – si bancheta spate rabatabila 1/3 si 2/3, portbagajul va fi de 573 litri.

Gama de echipamente oferite ca optiuni pentru noul Logan MCV sunt urmatoarele: sistem multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteza, functia Eco mode, asistenta la parcarea cu spatele.

In ceea ce priveste motorizarile, vor exista noi motorizari turbo pe benzina si turbo diesel TCe 90 si 1.5 dCi.

Noul model MCV va avea o lungime de 4,49 m lungime, fiind cu 430 mm mai lung decat noul Sandero, si va overi posibiltiatea de a transporta obiecte de pana la 2.7 m lungime.

Interiorul a fost regandit pentru a usura mai mult viata la bord, astfel exista numeroase spatii de depozitare, foarte practice si accesibile care totalizeaza un volum de 16 litri. Toate portierele numara spatii, precum si spatarele scaunelor care au buzunare. Tableta portbagaj tip infasurator – care va fi disponibila in functie de versiunea achizitionata – poate servi la nevoie, ca un suport suplimentar de depozitare.

Share
This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.