Orasele cele mai frumos decorate orase de Craciun din Romania

Orasele cele mai frumos decorate orase de Craciun din Romania

Stiti ce as face acum, daca vacanta ar fi venit deja pentru mine? As profita de iarna asta primavaratica de care ne bucuram inca si as face un tur prin orasele cele mai frumos decorate orase de Craciun din Romania.

In Transilvania, m-as opri in Arad, unde nu mai putin de doua milioane de beculete lumineaza vesel orasul asteptand marea Noapte Sfanta. Gigantici brazi impodobiti strajuiesc centrul orasului, pusi in valoare de mii de beculete. Targul de Craciun are loc tot acolo, invitand zeci de mestesugari si producatori locali, iar Tramvaiul de Craciun (condus chiar de Mos Craciun) ii va incanta pe cei mici cu o calatorie inedita.

Localnicii sunt de parare ca Alba Iulia se bucura anul acesta de cea mai inspirata si reusita decorare. Bradul din centrul orasului este spectaculos, zeci de mii de beculete danseaza intr-o ploaie stralucitoare de lumina iar distractia se muta seara de seara la patinoar!

Baia Mare a fost premiata an de an pentru orasul cel mai frumos decorat de sarbatori si nu dezamageste nici anul acesta. Merita o vizita!

An de an, Brasovul investeste mii de lei pe decoratiuni de Craciun. Piata Sfatului devine un colt de poveste, cu sute de privitori minunandu-se de frumusetea bradului impodobit, asteptandu-l furis pe Mos Craciun.

Chiar si cei mai carcotasi dintre noi trebuie sa recunoasca: decoratiunile de Craciun de anul acesta din capitala sunt cu adevarat spectaculoase. Merita cu adevarat sa va faceti putin timp sa va plimbati pe la Universitate sau pe Bulevardul Magheru si sa vedeti targurile de Craciun si ghirlandele cazatoare care impodobesc orasul, stelutele palpaitoare si ghirlandele vesele, dar si brazii futuristi facuti din beculete sau naturali.

Va puteti, de altfel, plimba prin oras cu o masina de la Bucharest car hire, dar aveti si optiunea unui transfer de la Aeroportul Otopeni daca preferati un drum scurt pana acasa.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.