Primavara aceasta, hai la Salonul Auto din Bucuresti!

Primavara aceasta, hai la Salonul Auto din Bucuresti!

Primavara aceasta, hai la Salonul Auto din Bucuresti! De fapt, grabiti-va, pentru ca Salonul Auto de la ROMEXPO Bucuresti se va desfasura intre 22 si 24 aprilie 2016.

SAB – Spring Edition 2016 este cea de-a 23-a editie a celui mai important eveniment auto, moto si sport din Romania. In jur de 40.000 de vizitatori sunt asteptati si de data aceasta in marea sala ROMEXPO din Bucuresti.

Ce vedem la SAB?

Salonul Auto din Bucuresti propune o combinatie irezistibila de distractie, business si adrenalina. Tema de data aceasta este 4×4, ECO, sport. Veti avea ocazia sa aflati cele mai bune oferte si cele mai noi lansari de autoturisme 4×4, SUV, masini ECO (de tip electric sau hibrid), autovehicule sport, accesorii si piese de rezerva, rulote si case de vacanta mobile, dar si ATV-uri, motociclete si biciclete.

La targ vor participa specialisti din domeniul auto, inclusiv societati de asigurari si de leasing, cluburi auto, asociatii si presa de specialitate.

SAB ofera si test drive off-road pe un traseu predeterminat, dar si demonstratii si test-drive. Cele trei zile de la targ se vor a fi pline de entuziasm si de distractie.

De asemenea, una dintre atractiile evenimentului pentru iubitorii de motorsport va fi show-ul celui mai cunoscut “stunter” european si multiplu “recordman” international Terry Grant. El va fi prezent la salon pe 22 si 23 aprilie 2016.

Soferul britanic Terry Grant este omul care a sfidat gravitatia la o acceleratie gravitationala de 6.5 G in septembrie 2015, efectuand cel mai indraznet luping printr-o bucla de 360 grade la volanul unui Jaguar F-Pace. Puteti sa ii cereti un autograf la SAB Spring Edition 2016.

Si cum tot vorbeam despre masini, ce mod mai bun de a ajunge la salon decat cu auto car hire Romania, inchiriind o masina chiar din orasul tau?

Share
This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.