Unde mergem de Paste?

Unde mergem de Paste?

Sarbatorile Pascale se apropie, ceea ce inseamna ca, in afara de a ne bucura de linistea clipelor petrecute in familie, unii dintre noi se bucura si de o mica vacanta. Unde mergem de Paste?

Deja doar vreo doua saptamani ne mai despart de sarbatori, vestea proasta (din punct de vedere al zilelor libere) este ca anul acesta Pastele a “picat” de 1 mai (care evident a “picat” duminica), ceea ce ne vaduveste de doua mini-vacante, cum ar fi fost intr-un an obisnuit. Dar chiar si astfel limitati, ne putem inca orienta spre o destinatie frumoasa pentru a petrece Pastele. Atentie, insa, disponibilitatea este redusa, asa ca nu pierdeti timpul!

Pentru inceput, sa vedem unde au ales anul acesta romanii sa calatoreasca de Paste. Compania DWF a studiat problema si ne informeaza ca, in ceea ce priveste alegerea de a pleca din tara in vacanta, romanii opteaza pentru Bulgaria, Grecia si Turcia. Cei ce isi permit sa cheltuiasca mai mult, aleg destinatii exotice precum Mauritius, Bangkok, Tokyo sau Miami. Daca erati curiosi, o astfel de excursie costa in jur de 1800 de euro de persoana.

Pentru cei ce nu sunt dispusi sau nu au posibilitatea de a cheltui mai mult de cateva sute de lei pentru o vacanta de Paste, exista nenumarate optiuni in Romania.

In tara, Maramures, Delta Dunarii, dar si Bucuresti si Valea Prahovei sunt destinatiile “fierbinti” ale sezonului.

Maramures nu atrage doar vizitatori romani – de fapt din ce in ce mai multi straini doresc sa descopere manastirile din regiune, complexul turistic Mogosa, Borsa sau Cimitirul Vesel de la Sapanta. Multi apeleaza la transferuri aeroport Targu Mures pentru transport sau chiar tururi in tara.

Bucurestiul promite evenimente, targuri si diferite atractii turistice deschise, pe cand statiunile de pe Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Cheia sau Predeal)  sunt mereu “in sezon”.

Share
This entry was posted in Targu Mures and tagged . Bookmark the permalink.