Cateva idei de vacanta in Brasov

Cateva idei de vacanta in Brasov

Am intrat deja in cea de-a doua jumatate a lunii aprilie. Mai e putin si vine caldura cu adevarat, iar vara de anul acesta se anunta calduroasa si insorita, oferindu-ne pretextul ideal pentru cat mai multe excursii. Cateva idei de vacanta in Brasov nu ar strica deloc, zicem noi.

Asadar, haideti sa exploram impreuna cateva dintre cele mai populare destinatii de vacanta din judetul Brasov!

Brasoveni, munteni, bucuresteni si straini se inghesuie in fiecare an in statiunea Poiana Brasov. La poalele Postavarului, la o altitudine de mai bine de 1000 de metri si la 12 kilometri departare de municipiul Brasov, Poiana Brasov a fost chiar votata de britanici drept cea mai ieftina statiune de schi europeana. (Asta nu inseamna ca si calitatea serviciilor e interpretabila, nici pe departe)! Iarna se poate schia pe una din cele 12 partii, se poate patina sau merge la sanius, iar vara statiunea e ideala pentru un picnic linistit sau pentru un drum cu telegondola. Cu siguranta aceasta statiune intra in top 10 statiuni montane din Romania.

Timisu de Jos este una din cele mai indragite destinatii montane din Transilvania, ideala pentru cei in cautare de un loc mai retras si plin de sanatate. Este punctul zero pentru excursia la Canionul 7 Scari – Masivul Piatra Mare. Plimbarile prin padure si sunetul cascadei atrage sute de turisti in fiecare an.

Timisu de Sus este o mica statiune, infratita si similara cu Timisu de Jos. Nu atrage atat de multa atentie, dar este linistit si frumos, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca are o istorie mandra ca oras de seama in Imperiul Austro-Ungar.

La Zarnesti aveti ocazia sa va bucurati nu numai de o statiune montana, ci si de o vizita la faimoasa Rezervatie de Ursi din localitate.

Si pentru a completa peisajul unei excursii ideale, puteti apela la serviciile Brasov rent a car pentru a inchiria masina dorita.

Share
This entry was posted in Brasov and tagged . Bookmark the permalink.