Bine ati venit la Salonul Auto Paris Octombrie 2014

Bine ati venit la Salonul Auto Paris Octombrie 2014

Entuziastii auto din toate colturile lumii si-au dat intalnire in acest octombrie la Paris Motor Show, unul din cele mai prestigioase evenimente de profil ale calendarului anual si cu siguranta cel mai mare showroom auto din Europa. Bine ati venit la Salonul Auto Paris Octombrie 2014!

Intr-o atmosfera dominata de prestigiu, stralucire si viteza, Salonul Auto de la Paris ne aduce si anul acesta lansari mult asteptate ale modelelor de productie in masa, ca si ale masinilor concept, de ultima generatie. Paris Motor Show este un eveniment bienal (organizat in anii pari in capitala Frantei si in anii impari la Frankfurt, in Germania).

Este ocazia perfecta pentru ca marcile de prestigiu sa isi expuna noile masini, Salonul fiind locul unde au debutat Porsche Cayenne, Kia Sportage si modelul Audi A4. Anul acesta, cele mai anticipate modele sunt Mercedes AMG GT, Jaguar XE si Fiat 500X, precum si modelele imbunatatite Audi A6, BMW Seria 2 Cabrio si BMW X6 sau conceptul Citroen C4 Cactus Airflow 2L. La sectiunea next generation, tabloul va fi completat de ultimul concept Volvo XC90, considerata de multi cea mai sigura masina din lume, precum si de cea de-a patra generatie de Mazda MX-5.

Programul Salonului Auto Paris a fost atent intocmit, pentru ca fiecare companie producatoare de masini sa aiba ocazia de a se afla sub lumina reflectoarelor. Previzibil, fabricile franceze Renault, Citroen si Peugeot vor fi cu siguranta reprezentate la salonul organizat anul acesta intre 4 si 10 octombrie, motiv de entuziasm pentru publicul autohton.

Vor fi prezenti experti, producatori, companii si presa de specialitate, pe langa publicul francez si international. Salonul Auto Paris Octombrie 2014 – Paris Motor Show prezinta interes si pentru companiile de inchirieri de masini, deoarece exista un public in continua crestere interesat de a inchiria modelele cele mai noi de pe piata, acesta fiind un mod original de a testa practic toate capacitatile unei masini inainte de a o achizitiona.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini and tagged , , , . Bookmark the permalink.