Cele mai importante evenimente in noiembrie 2016

Cine zice ca nu se intampla nimic interesant in Romania in ultima luna de toamna? Cele mai importante evenimente in noiembrie 2016 aduc marturie impotriva ideii ca la noi nu se petrec lucruri notabile.
Astazi vorbim despre Bucuresti, capitala noastra obosita, prafuita, dar totusi inca relevanta. Poate ca Micul Paris si-a pierdut din stralucirea de altadata, dar a castigat un aer eclectic si interesant.

Dupa asa o introducere lunga, iata cateva dintre evenimentele din noiembrie 2016 care va vor face sa vreti sa iesiti din casa si sa mergeti la Bucuresti:

Il mai stiti pe simpaticul Evgeni Plushenko? Dar pe prietenul sau, violonistul Edvin Marton? Aveti ocazia sa urmariti starurile patinajului artistic pe muzica electrizanta a muzicianului maghiar in turneul Kings of Ice care ajunge in Bucuresti, la Sala Palatului, pe data de 16 noiembrie 2016. Biletele sunt inca disponibile!

Pana atunci, ce ziceti de putina muzica? Pe 5 noiembrie, va puteti reintalni cu energicul si excentricul Horia Brenciu in concert la Sala Palatului.
Cat despre Loredana, si aceasta va concerta la aceeasi locatie pe 26 noiembrie 2016 de la orele 20:00.

Nu promovam consumul excesiv de alcool – din contra! Dar sa recunoastem ca, macar o data in viata, merita sa gustam aroma iute si persistenta a unei guri de whiski. La asta s-au gandit si promotorii Whiski Fest 2016, primul eveniment de la noi dedicat… acestei bauturi! Unde si cand? La Sala de Marmura a Casei Presei intre 10 si 12 noiembrie 2016. Pentru 39 de lei, puteti avea o experienta unica si un pahar de whiski de calitate.

Iar “tocilarii cool” de pretutindeni vor fi fericiti sa participe in data de 11 noiembrie la editia de anul acesta a festivalului East European Comic Con, ajuns la a cincea editie. Daca detineti un carnet de sofer, puteti ajunge la conferinta cu o masina inchiriata cu Auto Car Hire Romania. Merita!

Share
This entry was posted in Inchirieri masini and tagged , , , . Bookmark the permalink.