Cele mai importante saloane auto in 2016 – Partea I

Cele mai importante saloane auto in 2016 - Partea I

Astazi ne gandeam sa facem cativa iubitori ai masinilor fericiti prezentand cele mai importante saloane auto in 2016. Iata evenimentele pentru care merita sa asteptam noul an auto, cu toate surprizele pe care ni le pregateste.

Ce stim despre Bruxelles? Ca este capitala Belgiei, dar si a Europei (din punct de vedere institutional). De asemenea, ca gazduieste anual Automoto. Showul auto de la Bruxelles de anul acesta este programat sa aiba loc intre 14 si 24 ianuarie 2016 la Brussels Expo, Place de Belgique 1 in orasul ciocolatei, al gofrelor si al berii. Biletul intreg pentru adulti costa 15 EUR, 9 EUR pentru copii de 6-12 ani; intrarea este gratuita pentru micutii cu varsta pana in 6 ani.

Aceasta este cea de-a 94-a editie a showului auto european. Printre premierele Automoto merita mentionate modele precum BMW X5M, Audi A1 sau Hyundai I30 Turbo.

Cam in aceeasi perioada, intre 15 si 24 ianuarie 2016, in Canada are loc Montreal Auto Show 2016. 500 de modele de masini vor fi expuse la showul de la Palais des Congres de Montreal. Lexus, Porsche, Ferrari, precum si Fiat, Kia sau Hyundai isi vor expune modelele, iar pentru 12 EUR, aveti posibilitatea sa vedeti foc pe roti la nivel international.

Stim despre italieni ca iubesc masinile si viteza. In primavara anului care vine, sunteti invitati la Bologna Motor Show, un eveniment auto anual care include nu doar expozitii de masini, ci si sectiuni precum motociclete, accesorii si componente, combustibili si sisteme tehnologice de ultima ora.

Pentru cei ce folosesc saloanele auto ca pretext vinovat pentru a calatori, le amintim ca, in definitiv, cel mai placut mod de a vizita un oras este de la volanul unei masini. In acest sens, se poate apela la o pagina de international car rental pentru a va bucura de cea mai variata lista de optiuni de masini de inchiriat oriunde in lumea noastra larga.

Share
This entry was posted in Inchirieri masini and tagged . Bookmark the permalink.