Cele mai importante saloane auto in 2016 – Partea a II-a

Cele mai importante saloane auto in 2016 - Partea a II-a

Pentru cei ce s-au bucurat sa afle detalii despre cele mai importante saloane auto in 2016, ne-am gandit sa ne continuam explorarile intr-un nou articol. Haideti sa mai vedem cateva evenimente auto pe care merita sa le treceti in revista pe parcursul lunilor care vin.

O explozie de culoare si tehnologie, o data de referinta in calendarul evenimentelor auto anuale, Salonul Auto de la Geneva ajunge la cea de-a 86-a editie, programata pentru perioada 3-13 martie 2016.

De la prima sa editie, care a avut loc in 1905, Salonul de la Geneva a vazut lansarea a numeroase modele de masini care au ajuns ulterior sa impanzeasca soselele lumii. Pana acum, nu stim prea multe despre editia viitoare a salonului; de fapt, pana acum cunoastem posterul, data si locatia: showroom-ul Palexpo din Geneva.

Primavara 2016 vine cu o infuzie de energie si… tehnica, pentru ca intre 5 si 8 mai 2016, sunteti asteptati la London Motor Show, care va avea loc in Battersea Park. Anglia are o istorie bogata cand vine vorba despre tehnica si tehnologie. Pana la urma, in secolul XVIII, Londra a fost centrul universal al noii revolutii industriale. Astazi, Salonul Auto din Londra cauta sa redescopere macar o parte din stralucirea acelor vremuri.

Pentru editia de anul acesta a London Motor Show, organizatorii isi doresc sa creeze un eveniment universal, care sa bucure intreaga familie. Vor fi, bineinteles, expozitii auto in cadrul carora invitatii vor putea admira cele mai noi modele de masini, dar e vor organiza si prelegeri, ateliere, sedinte de test drive si standuri de la care se pot cumpara accesorii de colectie, dar si diverse componente auto.

In ton cu tendintele actuale, anul acesta se va pune accentul pe prototipuri de masini electrice, hibrid, self-drive si pe cele mai inovatoare tehnologii disponibile pe piata in momentul actual.

Asteptam vesti despre Salonul Auto de la Bucuresti din 2016, unde vor fi prezenti manufacturieri internationali, dar si diverse companii de car rental Romania.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.