Cum reducem costurile auto?

Cum reducem costurile auto?

Sa faci rost de o masina – fie ca o cumperi, o imprumuti de la un membru al familiei sau o inchiriezi de la Inchirieri auto Romania – nu este partea cea mai dificila. Intrebarea de baraj este legata de tot ceea ce implica detinerea unei masini. Asa ca, in special in timp de criza, ne tot intrebam: Cum reducem costurile auto?

Am vrea sa va putem oferi un raspuns simplu si scurt – monosilabic, daca se poate – la aceasta intrebare, insa nici chiar noi nu suntem atat de tari. Suntem, insa, indeajuns de buni incat sa va oferim cateva ponturi care va vor ajuta sa reduceti cheltuielile legate de masina:

Tot mai multi oameni fac naveta pentru lucru, unii calatorind peste 100 km pe zi pentru a ajunge din orasul de resedinta la orasul unde se gaseste locul de munca. E greu si obositor, dar tot e mai placut decat sa faci naveta cu un mijloc de transport in comun. Sugestia logica, mai putin costisitoare si foarte eco ar fi sa mergeti cu trenul. Dar cum stim ca probabil acesta e un compromis la care nu veti fi dispusi, va propunem in schimb sa va uniti in naveta. Faceti un grup si mergeti cu aceeasi masina la munca.

Si pe cat se poate, evitati sa aveti un loc de munca in afara orasului in care locuiti sau departe de casa unde stati. In plus, poate nu stiati, dar exista mai nou optiunea de a lucre de acasa. Asa ca, daca profesia voastra se potriveste, puteti explora si aceasta libertate.

De asemenea, cand cumparati o asigurare, nu sariti la prima oferta! Exista unelte online utile, adica siteuri care compara preturile si va ajuta sa gasiti optiunea optima.

Si in fine, poate nu stiati, dar condusul responsabil si atent poate diminua nu doar riscurile unui accident, ci si costurile. Asadar, iata cateva lucruri simple pe care le puteti face:

– Conduceti la treapta de viteza potrivita, de preferinta nu prea repede si evitati sa ambalati la maxim motorul.

– Accelerati si franati incet si atent.

– Folositi aerul conditionat cu masura.

– Verificati-va masina si tineti rotile la presiunea potrivita.

– Nu supra-incarcati masina cu portbagaj suplimentar si lucruri grele si inutile.

Daca urmati acesti pasi, rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Share
This entry was posted in Inchirieri masini and tagged . Bookmark the permalink.