10 Locuri de vizitat in Romania in 2017 – Partea a IV-a

Afara ninge torential, dar asta nu ne opreste de la a visa la cele 10 Locuri de vizitat in Romania in 2017. Ne mai ramasesera parca patru destinatii de explorat pentru acest inceput de luna!

Haideti sa descoperim impreuna destinatii minunate in tara noastra despre care prea des uitam ca este, intr-adevar, minunata!

Deja ne-am plimbat prin cele mai frumoase zone din Romania. Unde sa mai mergem de aici? Adevarul este nu doar ca mai avem multe, multe idei in “sac”, dar si ca aceasta frumoasa tara cu care (uitam adesea sa) ne mandrim se lauda cu multe destinatii care merita toata atentia noastra.

7. In anul 2017, va invitam sa vizitati Salina Slanic. Aceasta perla prea putin promovata a Vaii Prahovei va va incanta atat pe timp de vara, cat si iarna cu o lume subterana plina de mister si culoare. Salina din Slanic are o suprafata de 53.000 de metri patrati.

Ca sa patrundeti in maruntaiele pamantului, veti fi transportat 200 metri sub pamant… iar acolo veti vedea cum s-a sapat in sare magica ocna, puteti juca fotbal sau ping-pong, bea o cafea calda si amira modalitatile de prelucrare a sarii. Printre altele, minereul de sare s-a exploatat aici inca din secolul al XIX-lea.

8. Daca nu ati ajuns la primele editii ale festivalului de muzica UNTOLD, aveti si vara viitoare pretextul ideal pentru a vizita orasul Cluj-Napoca.

Si nu doar pentru muzica merita sa vizitati unul dintre cele mai frumoase orase din tara. Cluj-Napoca isi deschide portile pentru vizitatori oricand, gata sa isi dezvaluie misterele, istoria, arhitectura si oamenii frumosi.

Puteti inchiria un weekend de Valentine’s Day acolo – daca va grabiti, preturile vor fi inca accesibile in viitorul apropiat. De asemenea, puteti opta pentru o modalitate de transport comoda de la aeroport, in cazul in care veniti de departe la Cluj. O masina de la inchireri masini in Cluj va va fi cu adevarat de folos.

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , . Bookmark the permalink.